facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Konijnen/knaagdieren oppas Almere

"Kattenoppas Almere verzorgt uw kat in z’n eigen omgeving. Wij regelen de totale zorg van uw katten. Op vakantie, werk, een weekendje weg of ziekenhuis opname, onverwachts of gepland en u wilt uw katten niet alleen en onverzorgd achter laten en ook niet uit hun veilige en vertrouwde omgeving halen, dan bent u bij Kattenoppas Almere aan het juiste adres."
Adres: koninginneweg, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31626469727
Stad: Almere-Stad
Route: koninginneweg


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 10:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kattenoppas Nobelhorst Kattenoppas Nobelhorst 6 km Al sinds 2017 weten onze katten Sam en Mai dat als wij op vakantie gaan Hillie iedere...
Recensies
Al zeker 10 jaar worden onze dieren super goed verzorgd door kattenoppasalmere als wij er niet zijn. Met een kleine cattery is het ook nog eens dynamisch. Gelukkig kunnen we nog steeds op Tilda en Debby bouwen en vertrouwen! Zonder hen hadden wij het nooit aangedurfd om even weg te gaan of even op vakantie... Altijd fijn een berichtje te krijgen van de kinders thuis. Dank jullie wel Tilda en Debby voor jaren lang trouw en goede zorg!
Tyhsja was net bij ons en 6 a 7 weken jong toen wij een oppas nodig hadden. Dit is nu bijna 7 jaar geleden en nog steeds passen ze geregeld op. Altijd leuke filmjes of foto's als ze oppassen en als er iets is word je gebeld om te overleggen. Top!
Als je met een goed gevoel een paar dagen weg wilt, dan zit je bij Kattenoppas Almere helemaal goed! De katten ontbreekt het aan niets en je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe het met ze gaat.
Deze dames geven je huisdier ook vakantie. Zijn er calamiteiten op welk vlak dan ook, zij lossen het op. Regelmatig komt er een foto op videootje voorbij van je kat, dan kun je zien dat thuis alles zen is. En daar wordt eigen vakantie beter van! Het geeft ons rust dat het huis met kat goed verzorgd achterblijven. Echt een aanrader!
In 1 woord fantastisch! Tilda en Debby zorgen met zoveel passie en liefde voor je huisdier. Onze kat Messi is echt heel eenkennig, we hebben meerdere oppas mogelijkheden geprobeert. Maar Tilda heeft het volledige vertrouwen van Messi gewonnen. Wij zijn met een gerust hart op vakantie gegaan, iedere dag kregen we foto's of filmpjes hoe goed hij het deed. Messi is nog nooit zo relaxed geweest! Happy en dankbaar voor Tilda en Debby. Tot de volgende keer
Het is heerlijk om te weten dat onze katten tijdens onze vakanties in de allerbeste handen zijn en dat ze met oprechte liefde verzorgd worden.
The best cat sitters you could imagine. Our cats love them, they are kind, flexible and reliable. When we go on holidays we also receive pictures and updates on a daily basis. Vertaald door Google De beste kattenoppas die je je kunt voorstellen. Onze katten zijn er dol op, ze zijn aardig, flexibel en betrouwbaar. Als we op vakantie gaan krijgen we ook dagelijks foto's en updates.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid