facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kompas Zuidlaren

Kompas Zuidlaren

Info

Bewindvoering
Inkomensbeheer
PGB Beheer
Mentorschap

Geschiedenis

Niemand mag wakker liggen van financiële zorgen. Dat is onze overtuiging. Daarom nemen wij die zorgen uit handen en geven richting en helderheid in financiële zaken. Daarbij streven wij naar een gezonde balans in welvaart en welzijn.

Persoonlijk
Persoonlijk contact is ons uitgangspunt. Altijd. Bij cliënten, begeleiders en samenwerkingspartners. In de begeleiding van of samenwerking rondom financiële zorg. Wij zijn betrouwbaar, nemen onze verantwoordelijkheid en zoeken samen naar een passende oplossing.

Samen
Maar, welvaart kan niet zonder welzijn, en andersom. Wij streven naar een maatschappij waarin financiële begeleiding onderdeel is van zorg in het algemeen. Om dat te bereiken werken we graag samen met die maatschappij en staan we open voor innovatie, altijd in het belang van de cliënt.

Specialist
Wij vinden dat financiële zorg meer is dan alleen het leveren van een enkele dienst. Als professionals overzien we het gehele vraagstuk, dankzij onze specialistische aanpak en jarenlange ervaring. Met als doel het stimuleren van zelfredzaamheid en het verhogen van de gemoedsrust van onze cliënten.

Kompas Zuidlaren | Financiële zorgverlening
Voor balans in welvaart en welzijn



"Kompas Zuidlaren voert al meer dan 35 jaar bewindvoering uit. Door middel van beschermingsbewind willen wij ervoor zorgen dat jouw financiën op orde is. Wij vinden dat niemand wakker zou moeten liggen van geldzorgen. Om daarvoor te zorgen bieden wij ook financiële ondersteuning aan voor mensen die nog niet onder bewind hoeven. Wij kunnen met budgetbeheer ook jouw financiën beheren en weer stabiliteit creëren. Wil je wel geholpen worden maar wel alles zelf uitvoeren? Onze budgetcoach kan jou ondersteunen met de financiën en met jouw sparren over de mogelijkheden. Indien je alleen weer overzicht wilt creëren, download dan ons handige budgetoverzicht. Weet u niet zeker wat voor u de beste keuze is ? Neem dan vrijblijvend contact op!"
Adres: Annerweg 32, 9471 KV Zuidlaren
Telefoonnummer: 050-4099190
Stad: Zuidlaren
Route: Annerweg 32
Postcode: 9471 KV



op zoek naar gerelateerd: Kompas Zuidlaren medewerkers, Kompas bewindvoering, Kompas zuidlaren feestdagen, Kompas zuidlaren postbus, Kompas Zuidlaren vacatures, Kompas Mentorschap, Annerweg 32 Zuidlaren, Alie van Dekken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salonlab Salonlab 1 km Na de overstap vanuit een ander programma, hebben wij het kappersprogramma van Salonh...
ICT Zuidlaren ICT Zuidlaren 1 km Voor al uw kleine en grote ICT klussen. Ook voor het omzetten van XP naar Windows 7 o...
De Olde Bouw De Olde Bouw 1 km Amer heeft topwerk geleverd! Hij is keurig binnen budget gebleven en doet precies wat...
Educasa Zuidlaren Educasa Zuidlaren 2 km Zeer goed verzorgd en word goede leer ondersteuning gegeven
SH Assurantie SH Assurantie 2 km Via Das rechtsbijstand kom je bij dit verzekeringsbureau en als je dan belt om de ver...
Recensies
Slechte bewindvoerder heb er ondertussen al 3 van het kantoor gehad, erg onhumaan, geen rekening houden met onverwachte veranderingen, macht positie uitoefenen. Alleen regeltjes na streven, maar iedereen weet dat het leven niet altijd volgens plan loopt.
Ga hier niet bij mensen ! Ik zit hier nu al veel te lang meer dan 20 jaar 18 jaar schulden vrij. De ene contact persoon naar de André! Maar nu komt de grap. Nu staan 4 jaar lang vaste afspreken vast! Fijn met mijn autisme! Krijg ik een nieuwe vrouw bepaald ze even dat ik niet aan mijn gespaarde geld mag komen! Sterker nog ze zegt in het gesprek ik ga niet zo makkelijk zijn als jou vorige contact persoon ! Ze heeft de telefoon al Opgehangen ! Ik ben er helemaal klaar mee ! Ze beloven van alles komen niks na
Net zo als Claudia zegt. Mevrouw p. Damhof komt de afspraken totaal niet na. Ik wacht al 3jaar op me kleding geld. Maar dat komt maar steeds niet. Me leefgeld krijg ik ook bijna niet. En er wordt niet gereageerd op mailtjes. Slechte zaak. En dan heb je ook nog en Leon knol. Die probeert mensen uit huis te zetten. Ik kan nu ook al 2week geen boodschappen doen. Omdat Patricia damhof me geld niet geeft.
Ben echt klaar met deze bewindvoering vooral Leonie als je haar krijgt succes
Het is dat ik een ster MOET geven om het te kunnen posten. Mensen, kijk uit wat je doet. Ga niet met dit stelletje druiven in zee. DRIE!!!!! bewindvoerders in 1 jaar. Rekeningen worden niet betaald door Maurits Helder. Na een klacht in te dienen is de teamleider wel zo netjes om toe te geven dat ze een fout hebben begaan, maar vervolgens beweren ze dat het je eigen schuld is. Nu is door hun een schuld ontstaan/opgelopen, wat voorkomen had kunnen worden, maar daar nemen ze dus de verantwoordelijkheid niet voor. Nadat je eindelijk betaald werk gevonden heb, krijg je geen reiskosten geld van Jeroen Bruining, omdat hij perse een loonspecificatie eist, waar de eventuele reiskostenvergoeding op vermeld staat. Hij verwacht dus direct een specificatie, zonder dat je ook nog maar 1 cent loon hebt gekregen. Dus kan je niet op je werk komen, wat geen optie is. Dit heeft ook nog eens gevolgen voor je bijstandsuitkering, omdat het niet kunnen reizen dus niet verschijnen op het werk, geen reden is om niet te kunnen werken. Jeroen Bruining wil alleen maar je reiskostenvergoeding uitbetalen, waardoor je als je geen reiskostenvergoeding krijgt of de vergoeding de reiskosten niet volledig dekt dus niet volledig kan werken. Jeroen Bruining verstrekt financiële informatie aan personen, die dat totaal niets aan gaat. Als je met een goedkopere oplossing komt, zodat de kosten nog een beetje gedrukt worden, heb je pech. Reiskosten zijn volgens hem een extra uitgave in plaats van noodzakelijke vaste lasten. Als je je bij hem beklaagt, gaat hij zich als een kleuter gedragen. Als je de gemeente inlicht over de situatie, gaat hij daar huilen dat je kritiek op hem en zijn collega's hebt. Kortom wees verstandig en geef je geld niet uit aan dit zootje ongeregeld.
Ik zit nu elf jaar bij Kompas, ben zeer tevreden over mijn bewindvoerder P.Spa kan hem tot twaalf uur bereiken via de telefoon,en middags kan ik hem mailen,ben intussen schuld vrij ,en ook mijn wekelijks geld is altijd op tijd binnen,krijg elke maand netjes een afschrift van wat ze hebben betaald,via de mail,en hoeveel geld er op mijn rekening staat. ook word er een buffer opgebouwd voor onverwachte kosten,verder word er elk jaar bekeken of ik ook in aanmerking kom voor belasting kwijtscheldingen,en extra bijstand. Dus ben zeer content en blijf er nog even bij Kompas,ondanks dat ik geen schulden heb.
Ik ben sinds begin twintig klant bij deze organisatie. Door mijn omstandigheden en ziekte had ik veel schulden en was mijn financiële situatie een puinhoop. Nu ben ik bijna 40 jaar en is mijn financiële situatie gezond. Ik heb door samen te werken met de organisatie geen schulden meer, heb gespaard voor mijn toekomst en ben blij dat er meer aandacht is voor mijn persoonlijke achtergrond. Door gebruik te maken van video bellen heb ik mijn nieuwe bewindvoerder leren kennen. Verder ben ik tevreden over 't contact en de ruimte die er is over aanvragen van extra opnames, het sparen voor de toekomst, betalingen van mijn vaste lasten en mijn zelfstandigheid met internet bankieren wat nu echt belangrijk is, in verband met de corona maatregelen.
Waar moet ik beginnen. 2 jaar geleden heb ik zelf gekozen om bewind aan te vragen bij kompas Zuidlaren omdat ik er erg doorheen zat. Overlijden van familie leden en goede vrienden hebben er voor gezocht dat ik mijn financiën niet meer zelf in de handen had. Ik heb het samen met kompas aangevraagd bij de kantonrechter en na een tijdje stond ik onder bewind. Jeroen Bruining is mijn bewindvoerder of naja was want die laffaard heeft mijn dossier ingeleverd en aangifte gedaan omdat het zieltje dacht dat ik hem bedreigde wat niet zo was ik heb bewijs. De reden dat ik dit typ is omdat ik mensen wil waarschuwen voor de heer Bruining. Maakt geen geld over voor benzine dus ik kan niet naar mijn werk rijden terwijl er gewoon geld binnen komt. Hoe moet ik mijn schulden in godsnaam betalen als ik niet naar mijn werk kan? In 2 jaar tijd een keer een jas gekocht en een paar schoenen meer krijg ik niet van hem. Bij het begin waren we goed met elkaar totdat Jeroen zich ging bemoeien met een issue die ik had met mijn ex werkgever wat Jeroen natuurlijk helemaal niks aangaat en vervolgens de UWV gaat berichten omdat hij dacht dat ik een paar tientjes zwart had verdient. Ik heb er geen zwart geld verdient hoor maar stel ik had 20 euro verdiend zou die je gewoon verraden!!! Dus kijk hier mee uit. Als je om extra gelden vraagt is het antwoord 9 van de 10 keer.... NEE! Jeroen noemt altijd ik heb geen persoonlijk belang maar waarom kan Jeroen geen benzine geld overmaken maar als ik iemand anders daar spreek diegene dat wel meteen overmaakt?? Misschien mankeert Jeroen wat aan zijn hersens. Hij begrijpt niet dat er gewerkt moet worden om geld te verdienen en schulden te betalen maar vervolgens niet een paar tientjes benzine geld over kunnen maken? Dit is gewoon pesten en machtsmisbruik. Mijn vriendin is contactpersoon hij negeert haar compleet !!! terwijl mijn vriendin voor mij praat aangezien laffaard Jeroen niet met mij wil praten. maar vervolgens negeert hij haar?? Bijzonder. Ook is het vaak voorgekomen dat Jeroen mij een paar weken geen leefgeld overmaakt terwijl er gewoon uitkering of loon binnenkomt. Dus kort gezegd als ik geen vriendin had een paar weken gewoon niks te eten. Parkeerboetes worden verrekent met je leefgeld dus kijk uit!! Eerst zetten ze een limiet op je bank zodat je nergens meer kan pinnen en vervolgens krijg je een boete omdat je probeert je parking te betalen maar de pas het niet doet omdat de o zo goede bewindvoerder Jeroen Bruining het zonder mij in de lichten een limiet op de bank zet en vervolgens mij 2 weken geen leefgeld uitbetalen omdat het volgens Jeroen mijn schuld was ? Nee dat komt er bij mij niet in. Ik heb de rechtbank een brief gestuurd voor opheffing bewind. Rechtbank stuurt een factuur voor de griffier kosten. Als het binnen zoveel dagen niet betaald werd zou mijn brief niet in behandeling genomen worden. Je raad het al Jeroen betaald die gewoon niet !!!! Belachelijk !!!! Hoop dat de rechter dat ook ziet uiteraard. Normaal ben ik niet van alles op internet zetten maar ik ben er klaar mee mijn klachten wordt niks mee gedaan daarom doe ik het via deze weg. Mensen kies aub niet voor kompas en helemaal niet voor Jeroen Bruining !!!! Jeroen Bruining heeft mij niks goed gedaan alleen maar ellende veroorzaakt en veel psychische schade !!!!! Deze man moet uit zijn functie verwijderd worden want rechtvaardig handelen kan hij blijkbaar niet. Als jij iemand een paar weken zonder leefgeld laat zitten heb je geen geweten.
Ik denk dat we als Nederlandse samenleving iemand als Eelco Houtzager moeten ontkennen. Top bewindvoerder Kompas, bedenkt dat de “mensen” die onderstaand hun “mening” geven niet voor niets onder bewind staan. Als zakelijke relatie heb ik niets te klagen over Kompas. Iedereen maakt fouten, daar kun je elkaar op aanspreken. Maar de manier waarop doet het hem. Heb je ergens iets over te klagen, ga er naartoe en praat het uit. Als je daartoe op een normale manier in staat bent, onderstaande Eelcotjes vast niet.
erg duur, niet transparant, rekeningen van derden b.v. zorginstelling worden zonder enige controle of overleg, uitbetaald, bijvoorbeeld taxi's voor dat personeel. Al twee jaar is een vriend van mij bezig een overzicht van de uitgaves die Kompas gemaakt heeft namens hem te verkrijgen, nog steeds niet ontvangen. Er wordt gevraagd om per e-mail te reageren, daar wordt echter nooit op gereageerd afgelopen jaren 4 x Als er navraag gedaan wordt is het antwoord dat men een brief moet schrijven, geen e-mail.Als een medewerker op vakantie is ligt zijn werk geheel stil. De telefooncentrale kan al geruime tijd niet doorschakelen, wordt hard aan gewerkt, schrijven ze. Volgens mij opzet, dan kan men niet lastig gevallen worden door klanten want herstellen is een kwestie van het vervangen van een printje in de PABX. = centrale, Is mijn beroep dus ik kan het weten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid