facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kompas Financiën

Kompas Financiën

Info

Kompas Financiën maakt ingewikkelde geldzaken inzichtelijk. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. Goed en aangenaam gewoon.

Geschiedenis

Voor financiële begeleiding bij alle levensgebeurtenissen. Betrokken en duurzaam inzicht en advies. Duidelijk, nuchter en met beide benen op de grond!

Adres: Het Wielsem 10, 5231 BW 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 6461830
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Het Wielsem 10
Postcode: 5231 BW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kompas verzekeringen, Kompas Makelaardij, Kompas online, Kompas hypotheekshop
Recensies
Werd hier heel vriendelijk ontvangen, ondanks deze rare tijd
Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf en ben zeer tevreden. Het contact is prettig, professioneel en vriendelijk en als er iets is wordt er direct actie genomen. Laatst had ik een schade en via whatsapp kon ik de nota en foto's aanleveren en de schade werd meteen afgehandeld.
Super fijn om samen met van Hooft en Postma alle financiële zaken te doen! Ze staan altijd voor je klaar en zeer klantvriendelijk!! Ze denken altijd met je mee en zoeken naar hetgeen wat het beste bij je past. Ik zal het iedereen zeker aan raden!
Wij zijn al jaren klant bij van Hooft & Postema en je wordt er altijd goed geholpen en wij zijn dik tevreden en ik zou zeker mensen aanraden om daar naar toe te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid