facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KomedieKaat - Patty Pitt

KomedieKaat - Patty Pitt

Info

Ik treed met mijn karakters op voor grote groepen en kleine gezelschappen als comédienne, cabaretière, performer, presentatrice, actrice, vlogger en gastvrouw.

Geschiedenis

Mijn naam is Karin Dirkx en ik ben prettig gestoord. Ik ben creatief, inventief, ondernemend en optimistisch. Ik maak kostelijk gebruik van mijn expressieve elastieke gezicht met veel mimiek en charisma. Mijn talent zit ‘m in mijn komische timing. Ik ben gevat, ad rem en ik kan een grote groep mensen later schaterlachen. Mensen enthousiasmeren en een ontspannen, positieve sfeer creëren kan ik dan ook als de beste. Ik praat niet alleen maar kletskoek, ook het publiek ontroeren en boeien door klein en subtiel toneelspel ligt in mijn straatje. Verder ben ik prettig in de omgang en leg ik gemakkelijk contact. In mijn 9 jaar durende fulltime dienstverband bij Dinner Theater Inspiration Point in Valkenswaard speelde ik 1700 shows en entertainde ik bijna een half miljoen mensen. Met al deze ervaring op zak besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik ontwikkelde verschillende karakters onder de naam KomedieKaat.

Genoeg over hoe gaaf ik wel niet ben. Breng een bezoek aan mijn website www.komediekaat.nl en kom erachter wat ik voor jouw event, zakelijke bijeenkomst, feest of partij kan betekenen. Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar [email protected].

Adres: Sint lambertusstraat 9, 5018VC Hilvarenbeek
Telefoonnummer: 06 14 64 35 07
Stad: Hilvarenbeek
Route: Sint lambertusstraat 9
Postcode: 5018VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gouden Carolus Café Zaal Gouden Carolus Café Zaal 584 meter Gewoon gezellig achter op het terras gezeten en samen met vrienden een lekker biertj...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid