facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koman's vishandel

Koman's vishandel
"Koman’s Vishandel is een modern bedrijf met dagelijkse aanvoer van zowel levende én verse vis als van diepgevroren visproducten. Wij staan graag voor u klaar, zowel in onze particuliere winkel en/of als leverancier voor horeca en groothandel."
Adres: Den Bels 1, 4782 PG Moerdijk
Telefoonnummer: 0168-412 422
Stad: Moerdijk
Route: Den Bels 1
Postcode: 4782 PG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 13:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Visboer Klundert, Vishandel Hollemans Moerdijk, Vis groothandel, Hollemans vis
Recensies
De beste vis die ik ooit heb gegeten, en ook nog eens helemaal niet duur! Aanrader dit! Vriendelijke dames achter de toonbank!
Super nette zaak en je word er keurig geholpen. De vis was ook heerlijk!
Er komt net een bezorgbus van koman voorbij met zonnepaneel op het dak en een tekst op de auto "gekoeld door de zon", vooruitstrevend!mooi hoor!
Nette winkel. Fijne bediening. Gerookte paling is helemaal top. Lekkere nieuwe haring. Tonijn van de buiten categorie. Ik kom er bijna elke week en blijf dat voorlopig ook doen.
Altijd goede service en personeel daar, top
De gerookte makreel is heerlijk, in de rookkast wordt ook de paling tot gerookt produkt verwerkt. Prijs kwaliteit is prima. Goede vlotte bediening met verstand van de producten.
Goede kwaliteit paling met vakmanschap gerookt en kwaliteit vis soorten fijne werkgever om te werken fijne collega's een fijne familie bedrijf.ik werk er met plezier heb het goed naar m'n zin
Vishandel aan de jachthaven van Moerdijk
Heerlijke paling, vissoep en garnalenjroketten. Mooie schone winkel, die je moet weten te vinden.
Eerlijke vishandel zonder poespas. What you see is what you get. Niet duur en wel goed vers. Dat vind ik het belangrijkste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid