facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kom in je kracht - Coaching met paarden

Kom in je kracht - Coaching met paarden

Info

Wij dragen graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, het vinden van jouw talent en / of kracht en uiteindelijk jouw persoonlijke geluk.

Geschiedenis

Ik ben Anouk Oosterholt (1986) en woonachtig in Ommen samen met mijn vriend, dochtertje en onze paarden, hond en kat. Dieren hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en met name mijn paarden. Zij zijn er altijd onvoorwaardelijk voor mij, hebben mij op diverse punten in mijn leven wijze lessen meegegeven en zijn tevens een grote steun geweest op enkele heftige momenten waaronder het overlijden van mijn ouders op jonge leeftijd. Op deze momenten zorgden zij er onder andere voor dat ik uiteindelijk weer in mijn kracht kon komen. Ik weet dus uit eigen ervaring hoeveel invloed ingrijpende situaties op je leven kunnen hebben, maar ook hoe je uiteindelijk weer richting kunt geven aan je eigen leven om te zijn en worden wie je bent en wilt zijn.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de ontwikkeling van mensen. Zo heb ik o.a. gymles gegeven aan peuters en kleuters en ben ik na de HAVO de opleiding SPH gaan volgen. In het werkveld met moeilijk opvoedbare jongeren liep ik al snel tegen het gedwongen kader aan van waaruit cliënten in de hulpverlening terecht kwamen. Iets wat in veel gevallen noodzakelijk is maar wat in de praktijk de ontwikkeling niet altijd stimuleert.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling en HR. Vanuit die posities heb ik een adviserende rol gehad binnen diverse grote bedrijven in de productie, logistiek en techniek maar ben ik ook in aanraking gekomen met loopbaanontwikkeling van mensen. In deze functies was daar echter niet altijd ruimte voor en merkte ik dat ik toch iets miste wat aansluit bij mijn passie: namelijk het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

COACHING MET BEHULP VAN PAARDEN
Al eerder kwam ik in aanraking met coaching met behulp van paarden. De mogelijkheden en effecten daarvan hebben erg veel indruk op mij gemaakt. Dit omdat paarden enorm intelligent zijn en ze mij hebben laten zien met hoeveel warmte en liefde ze je een spiegel voor kunnen houden, waardoor je direct hele waardevolle feedback van hen ontvangt.

OPLEIDING PAARDENCOACHING
Omdat ik geloof in doen wat bij je past, wat je kunt en waar je in gelooft ben ik in 2016 de opleiding tot coach met behulp van paarden gaan volgen aan het Europees Opleidingscentrum voor Paardencoaching. In deze opleiding kwam voor mij alles samen: namelijk mijn liefde voor paarden en het kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen.

Hierdoor werd ook een andere droom werkelijkheid, namelijk het opstarten van mijn eigen bedrijf waarin ik volledig uiting kan geven aan dat wat voor mij belangrijk is.

Vanuit kom in je kracht is het mijn missie om samen met de paarden bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij in je kracht kan komen.

Graag help ik jou bij het ontdekken van jouw talenten en kwaliteiten. Iedereen heeft ze, we hoeven ze alleen maar te zien!

Adres:
Telefoonnummer: 0614310553
Stad: Ommen


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 21:30
Dinsdag: 20:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching Meynkracht, Loopbaanbegeleiding & Coaching 2 km Waar ligt jouw hart in jouw loopbaan? Zoek je een nieuwe uitdaging, wil je weten waar...
WerkPlekPlus WerkPlekPlus 2 km Werkervaring en Dagbesteding Vechtdal
Kinderpraktijk Eigenwijz Kinderpraktijk Eigenwijz 3 km Ontdek het vlindertje in ieder kind Welkom op mijn Facebookpagina! Kinderpraktijk Eig...
Branie, voor een positieve leefstijl Branie, voor een positieve leefstijl 4 km Branie handelt vanuit een positieve ondersteuning tijdens het doorbreken van je eetge...
Creatieve bewustwording door Sytske Nijland in Atelier Werdandit te Ommen Creatieve bewustwording door Sytske Nijland ... 4 km 'CREATIEVE BEWUSTWORDING DOOR SYTSKE NIJLAND IN ATELIER 'WERDANDIT' OMMEN. De interac...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid