facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KOLVA Cake Design Studio

KOLVA Cake Design Studio

Info

KOLVA Cake Design Studio, the family-owned bakery. With a solid experience in providing truly special treats that taste as great as they look, be sure to get from our team all that you’ve been searching for your forthcoming event (wedding, birthday ...)

Geschiedenis

Exclusively made cakes and sweets for birthday, wedding, baby shower, corporate party and any other occasion



"Family-owned bakery in the Netherlands! Getting prepared for the wedding, birthday, anniversary, baby shower or corporate party? Be sure to get from our team all that you’ve been searching for your forthcoming event."
Adres: Antwerpenhaven 20, 1448KN Purmer, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0645889569
Stad: Purmer
Route: Antwerpenhaven 20
Postcode: 1448KN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Feesttaarten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lekkers van Esther Lekkers van Esther 2 km Bij Lekkers van Esther worden niet alleen taarten op maat gemaakt maar ook cupcakes, ...
Recensies
Ik ben zo blij dat ik deze bakkerij heb ontdekt! Alles wat ik heb geproefd is ongelooflijk lekker. De taarten zijn zo mooi en smaakvol. Ik kan deze bakkerij ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar heerlijke lekkernijen!
Het beste van het beste ! zeer aangename textuur van cakes, evenwichtige smaak van vullingen en room. geweldige gearomatiseerde thee. gezellig ontwerp.
Geweldige toetjes! Ze smaken goddelijk, hebben een perfecte textuur en smaak, gemaakt door een professionele patissier met de meest verse ingrediënten van hoge kwaliteit!
Dit is absoluut een plek om te bezoeken en te genieten van de heerlijke taarten, goede koffie en geweldige sfeer! We vonden het zo leuk, bedankt voor je gastvrijheid
Gezellige plek met geweldige desserts. Ze bakken hier de zachtste, meest verse en de lekkerste taarten!
Geweldige taarten, vers en gemaakt van natuurlijke ingrediënten! De winkel is vier weken geleden heropend. Duimen dat Kolva succesvol wordt met haar winkel!
Ik was daar met mijn familie. We stopten voor koffie en cake op weg naar het strand. Alles was superlekker. Ik raad deze plek aan
Ik heb een pre-bruidstaartproeverij geboekt voor mij en mijn verloofde. Elena was professioneel en de taarten waren subliem. We gingen door met een bosbessen- en citroencake en het was zo mooi gemaakt. Gasten gingen terug voor seconden en derde!
De beste taarten die ik ooit heb geprobeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid