facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kolsté Cleaning & Coatings

Kolsté Cleaning & Coatings

Info

Kolsté Car Cleaning

Geschiedenis

Kolsté Car Cleaning staat al 30 jaar klaar voor autobedrijven, particulieren en fleetowners. Het bedrijf is één van de weinige autopoetsbedrijven in de regio dat FOCWA-erkend is. Aan deze erkenning worden nogal wat eisen gesteld, bijvoorbeeld aan opleiding, verzekeringen, vergunningen, equipement, etc. Dat geeft u dus veel extra zekerheden. Bovendien valt Kolsté onder werking van de ANWB-FOCWA geschillencommissie en worden de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van FOCWA gehanteerd. U kunt er gerust op rekenen dat uw heilige koe in goede handen is bij Kolsté Car Cleaning!

Adres: Koningsweg 46, 7102DV Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543532220
Stad: Winterswijk
Route: Koningsweg 46
Postcode: 7102DV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:45
Dinsdag: 08:00 - 17:45
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Keramische coating auto prijs, Auto coating prijs, Ceramic coating prijs, Autoshop Winterswijk, SILL Ceramic Coating
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutomZ AutomZ 478 meter
Recensies
Zeer fijn contact!
Eén heel nette zaak levert perfect werk af.
Jos kolstee is een verschikkelijke man, achter de ellebogen. Laat mijn auto nog liever met schuurpapier wassen dan dat ik hem hierheen zou brengen.
Auto ziet er super uit Hartelijk dank.
Een zeer goede plaats om de auto te laten poetsen. Erg veel ervaring en kennis over het vak en eerlijk in hun prognose over wat ze kunnen presteren. Van de duurste bolides tot de allermans auto ze komen er allemaal.
De auto ziet er weer als nieuw uit. Vakwerk, voor een mooie prijs.
Beste carcleaning bedrijf van Nederland
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid