facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kolkzicht

Kolkzicht
Adres: De Kolk 23 , Surhuisterveen 9231 CV, NL
Telefoonnummer: 0512 361 327
Stad: Surhuisterveen
Route: De Kolk 23
Postcode: 9231 CV


Openingstijden

Maandag: 10:00-02:00
Dinsdag: 10:00-02:00
Woensdag: 10:00-02:00
Donderdag: 10:00-02:00
Vrijdag: 10:00-02:30
Zaterdag: 10:00-03:30


op zoek naar gerelateerd: kolkzicht ossenzijl, kolkzicht high tea, kolkzicht surhuisterveen openingstijden, menukaart kolkzicht ossenzijl, kolkzicht agenda, openingstijden kolkzicht ossenzijl, kolkzicht menu, restaurant surhuisterveen
Recensies
Mooie Brasserie, leuk terras met vriendelijke bediening, de tosti's waren heerlijk! Later hier ons diner gegeten, was voortreffelijk !
Met dochterlief vanmiddag alhier tijdens inkopen doen een eenvoudige maar smakelijke lunch genoten in het gezellige eetcafé in het centrum van Surhuisterveen. T is hier eigenlijk altijd gezellig druk...zowel binnen als buiten op het terras. Vriendelijke bediening. Relaxte sfeer. Niet duur. Dus gewoon goed voor een kop koffie, drankje, lunch en diner in dit Surhuisterveense eetcafé . Parkeren: Grote parkeerplaats direct achter de locatie bij de Albert Heijn. Ook in de hoofdstraat zelf parkeerplekken. Met parkeerschijf 2 uur max gratis parkeren.
Afgelopen weekend zijn we op een vrijdagavond wezen eten bij brasserie Kolkzicht. Erg goede entourage, gezellige inrichting en goede verdeling van de tafels en stoelen door de ruimte. Ondanks dat het restaurant voor 80% vol zat hoefden we niet lang te wachten op ons eten. Erg prettig! De bediening was erg vriendelijk en vlot. Ook het eten was erg goed. Ouderwets lekkere maaltijden waarbij het erg goed te proeven was dat er veel met verse ingrediënten werd gewerkt. De porties waren perfect en ook werd er gecheckt of er nog bijgerechten aangevuld konden worden. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en zeker een aanrader mocht je in de gelegenheid zijn!
Heerlijke biefstuk !! Reserveren is beter, want het is er gezellig druk. Altijd goed daar!
Alles dik ik orde. Met collega's lekker gedineerd. De bediening was prima. Voorgerecht proeverijtje was heerlijk en de biefstuk was lekker mals. Aan te bevelen.Eten: 5/5
Vroeger toen Hollema er nog in zat kwam ik er vaak. De sfeer van vroeger is volgens mij gebleven. Heerlijk koffie gedronken. Aanrader.
We gaan hier vaak s'avonds heen voor een drankje. Is er altijd gezellig en voelt je als snel welkom. Nacho's en broodplankje zijn bij ons favoriet!
Mooie gerechten voor een mooie prijs!
Fantastische zaak! Je kan er heerlijk eten en leuk personeel! Dikke aanrader!
Super gezellig, bediening is vlot en top, en een heerlijke kaart. Kortom, een echte aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid