facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kolibri-Boten.nl

Kolibri-Boten.nl

Info

www.kolibri-boten.nl - Official dealer Kolibriboats



"Kolibri boten Benelux is de Officieel distributeur van kolibri boten in Nederland, Belgie en Frankrijk. Wij verkopen Kolibri rubberboten, kolibri karperboten, kolibri console boten voor een zeer scherpe prijs! Laagste prijs Garantie!!"

"Kolibri boten Benelux is de Officieel distributeur van kolibri boten in Nederland, Belgie en Frankrijk. Wij verkopen Kolibri rubberboten, kolibri karperboten, kolibri console boten voor een zeer scherpe prijs! Laagste prijs Garantie!!"
Adres: ondernemingsweg 50 g, 1422DZ Uithoorn
Telefoonnummer: +31850606046
Stad: Uithoorn
Route: ondernemingsweg 50 g
Postcode: 1422DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golfclubtrader Golfclubtrader 525 meter Ruim een half jaar geleden winter golfschoenen gekocht. Schoenen zijn prima maar één ...
Intersport Twinsport Uithoorn Intersport Twinsport Uithoorn 1 km Fijne winkel en kundig personeel. Vandaag geholpen met een nieuw padel-racket, super!...
GOLF ONLY GOLF ONLY 18 km Wiegerbruinlaan 73, 1422 CB Uithoorn
Recensies
Zeer slecht te bereiken en producten op de website zetten die ze niet kunnen leveren en eerst ook nog laten betalen door de klant. Als je belt wordt verbinding verbroken. Totaal niet klantvriendelijk ik zou hier niets bestellen.
3 weken geleden een bestelling geplaatst met meerdere artikelen die allen op voorraad waren. Tot op heden nog geen reactie gehad. Ook niet op e-mails. Tevens is de klantenservice niet te bereiken. Zeer ontevreden.
Ik heb meerdere bestellingen geplaatst waaronder een rubberboot en krijg elke keer mijn bestelling netjes geleverd. Bedankt voor de goede service!
Het merk wordt niet meer in de winkel verkocht... Helemaal voor niks daar heen gereden... Telefonisch ook niet bereikbaar. Overgenomen door ander bedrijf.
Echt te triest voor woorden hoe slecht de klantenservice is! - Telefoonnummer werkt niet eens. - E-mail adres is niet in werking - Op een ticket bij de bestelling wordt niet gereageerd 21-05-2021 een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen of bericht over gehad.
Goede uitleg , mooie prijs/kwaliteit Had alleen graag meer show modellen willen zien.. Wellicht met informatie zuil waarin je bepaalde informatie kan lezen over de prijs, lengte/ breedte etc. Ik had ook wel graag de grotere rubberboten de 330 willen zien met tent erop. Maar verder helemaal super.
Hele goede bootjes voor een scherpe prijs! Bijvoorbeeld de K220 die ik zelf gehad heb: - Licht in gewicht - Makkelijk vaarklaar te maken - Klein op te vouwen - Hufter-proof Ook de service is goed van Mariusz.
Heb al 2 jaar de kolibri K-220T ben er heel tevreden over. Goede prijs / kwaliteits verhouding. Is heel compact op te bergen en te vervoeren. Top boot mijn volgende wordt weer een kolibri Gr Michel
Beetje raar ,maar heeft geen kolibri boten meer ,mag de website wel eens aanpassen.
Nog steeds super tevreden met mijn kolibri!! Achterin de auto en het water in waar ik wil, achter de roofvis aan! Topkwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid