facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kole Optiek Yerseke

Kole Optiek Yerseke

Info

Kole Optiek is al meer dan 30 jaar een begrip in Yerseke en omstreken. Wij staan bekend om onze service en breed assortiment aan monturen.



"Kole Optiek is al meer dan 45 jaar een begrip in Yerseke en omstreken. Wij staan bekend om onze service en breed assortiment.Kole Optiek verkoopt monturen in alle prijsklasses en merken, daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in contactlenzen."
Adres: Noordzandstraat 11, 4401 CE Yerseke
Telefoonnummer: 0113-571590
Stad: Yerseke
Route: Noordzandstraat 11
Postcode: 4401 CE


Recensies
Justin heeft mij super goed geholpen met lenzen en een zonnebril. Een hele kundige opticien die echt de tijd neemt voor klanten. Zeker aan te bevelen!
Onlangs super goed geholpen door Justin! Oogmeting gehad, fijne lenzen met bijbehorende vloeistof en geen last meer van prikkende en droge ogen. Aanrader!
Fijne opticien. Hielp me snel uit de brand met daglenzen. Top service.
De bril van mijn vader ging stuk, omdat hij een zeer zwakke gezondheid heeft kon hij de bril eigenlijk niet missen. Ook al was de bril niet aangeschaft bij Koole optiek, toch hebben ze hem gratis gerepareerd. Klasse! Nogmaals heel hartelijk bedankt.
Beste Justin, Bedankt voor je goede vakmanschap! Het is jammer dat ik aan een leesbril moet maar ben super goed geholpen! Kole Optiek is een goed adres voor vakwerk!
Zeer tevreden van Kole Optiek! Zeer vriendelijke mensen, helpen je altijd en zoeken mee naar een geschikte oplossing voor je ogen. Mijn eerste bril hier aangekocht was fabrieksmatig slecht geproduceerd. Na enkele keren ermee terug te gaan om de pootjes vast te zetten, heb ik een gloednieuwe bril gekregen! Toppertje, zeker aan te raden voor een proffesionele aanpak van je ogen!
Ambachtelijke opticien. Er wordt veel tijd ingeruimd voor de klant. Er wordt sterk oplossingsgericht gewerkt en service staat zeer hoog in het vaandel. Grote keuze in monturen, vriendelijk personeel
Mooie bril Justin, ik dacht dat ik veraf al scherp zag maar met deze bril is het nu superscherp. Goede service, bedankt!
Erg vriendelijk personeel, kan er altijd naartoe wanneer ik iets heb met lenzen of bril. Kwaliteit van materiaal is top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid