facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KokWooncenter.nl

KokWooncenter.nl

Info

Kok Wooncenter creëert een inspirerende omgeving om originele ideeën voor uw interieur op te doen

Geschiedenis

De geschiedenis van Kok Wooncenter begon in 1965 in een werkplaats in Muurhuizen, gelegen in de monumentale binnenstad van Amersfoort. Hier startte Piet Kok (1941)als interieurbouwer in een werkplaats. De toenmalige eigenaar besloot er op een gegeven moment mee te stoppen, waarna Piet Kok het overnam. Niet lang daarna ontmoette hij Joke Wolfsen(1943) Het was haar droom om een winkel te beginnen. Na hun huwelijk op 20 augustus 1965 opende de eerste zaak de deuren op de Berkenlaan in het landerig gelegen Hoogland. “De boeren kwamen ’s avonds langs en onder het genot van een glaasje jenever werd besproken welke meubels nodig waren. Deze werden vervolgens op de bakfiets aan huis bezorgd”, herinnert Marcel Kok zich nog, die inmiddels samen met zijn vrouw Pauline Meijer in de directie zit en de dagelijkse leiding heeft.

Kok Wooncenter is en blijft de zaak waar de nadruk ligt op interieuradvies en een zeer persoonlijke benadering. De winkel is echter in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, waardoor steeds meer mensen hun keuze konden maken.

Kok wooncenter is de inspirerende omgeving waar u originele ideeën kunt opdoen voor uw interieur. De complete en veelzijdige collectie blijft u voortdurend verbazen en vooral uitdagen. Onze klanten waarderen het betrouwbare en deskundige advies van onze gespecialiseerde interieurdeskundigen en de hoge afleverkwaliteit. Middels kwaliteitsmeting toetsen wij continu onze klanttevredenheid (Zie onze klantenreacties). Als lerend bedrijf zijn wij continu bezig ons bedrijf te verbeteren en/of aan te passen waar nodig.

Niet voor niets zijn wij al meer dan 40 jaar het meest toonaangevende wooncenter van Midden Nederland.

Een bezoek was altijd al een feest, maar in de volledig verbouwde winkel valt u letterlijk van de ene verbazing in de andere. Dat is ook precies de bedoeling :

Ons uitgangspunt is om mensen blijven te prikkelen en verrassen.

Marcel Kok en Pauline Meijer



"De magie van persoonlijk en echtDe computermuis wordt vaak gehanteerd als een toverstaf voor het ontwerpen of stylen van een droominterieur. Dat is helaas een sprookje. Want je huis is geen virtual reality, het is juist het echte leven in zijn puurste vorm. De plek bij uitstek waar je wilt ervaren, voelen, aanraken, genieten, bewegen, ruiken, proeven, spelen, luisteren, zijn. Een interieur maken is dan ook geen computerwerk maar mensenwerk.Laat je nieuwe interieur daarom beginnen in onze verleidelijke, sfeervolle woonwinkel. Hier is de wereld van het wonen tastbare werkelijkheid. Overal ben je omringd door de mooiste meubels en de aantrekkelijkste woonaccessoires, voor een groot deel van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten."
Adres: Hamseweg 18, 3828 AD Hoogland (Nederland)
Telefoonnummer: 033-4801441
ln.retnecnoowkok@ofni
Stad: Hoogland
Route: Hamseweg 18
Postcode: 3828 AD


Recensies
Goed. Adviseur neemt tijd om wensen te inventariseren met een kopje koffie. Toont dan de productlijnen in winkel die voldoen en kont m.b.v programma tot verschillende ontwerpen. Keuze met advies volgt hierna.
Lekker mixen en matchen voor je nieuwe woning. Vloeren, wand en raambekleding, meubels en accesoires, ze hebben het allemaal. Ook de expertise van woonstyliste Astrid bevalt ons uitstekend. Update 10-04-23, vandaag akkoord gegeven op de offerte, mooi pakketje met stalen meegekregen en ook nog een feestelijk verpakt flesje wijn. Echt een voorbeeld van hoe je een klant / leverancier relatie aanpakt.
Mooie winkel en prettig personeel. Helaas geen praktisch wandmeubel. Wel vaak, zoals overal weinig opbergkast. Deel voor glazen/bar, helaas. Open stukken, voor Libelle dingen zat. De Hülsta afdeling is smullen, maar das teveel €..van het goede. Nog een glaskastje ? 30cm erbij links en dan wel voldoende opberg ruimte. Wij kunnen functie voor vorm, nog niet vinden. Vorm voor Functie is er zat...
Mooie winkel, heel grote keuze en deskundige, vriendelijke medewerkers
Voor het eerst sinds langere tijd bij kok wooncenter langs gegaan ter oriëntatie van een bank. Hoe mooi de winkel ook is en de producten ook zijn niemand die de moeite nam ons even aan te spreken of ze iets konden betekenen. Achter de balie waren collega's werkprocessen aan het bespreken maar de onpersoonlijke indruk die Kok bij ons achter liet maakt dat wij niet meer terug zullen gaan. Jammer!
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Alle ruimte en gelegenheid om rustig rond te kijken. Vervolgens werden we geholpen door een adviseur die oprecht meedenkt en onze wensen weet om te toveren naar een concreet advies.
Mooie winkel, kwaliteitsmeubelen, vriendelijk personeel, parkeerruimte genoeg.
Fijne winkel met mooie spullen. Zeer aardige en deskundige verkoopster.
We twijfelden over de kleur van aanschaf van onze meubels. Het was geen probleem om kleurstaaltjes mee naar huis te nemen en die twee dagen later terug te brengen: top service! Daarnaast dachten ze echt mee met het samenstellen van verschillende meubels voor onze woonkamer.
Een verademing ten opzichte van veel andere wooncenters! Mooie spullen van goede kwaliteit en een verkoper die oprecht met je meedenkt en de wens en het belang van de klant voorop stelt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid