facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kokopilau

Info

Praktijk voor massage- & sporttherapie. o.a Triggerpoint-, Bindweefselmassage / Medical Tapen / Stoelmassage / Sport- Zwangerschap-, en Hotstonemassage.

Geschiedenis

Kokopilau is een praktijk voor klacht- sport- en ontspanningsmassage. Ook voor stoelmassage en medical tapen. Kokopilau is gevestigd in Bemmel en in Nijmegen-Noord, voorheen Oosterhout Gld.

Kent u het gevoel? De last en pijn na een hele dag druk aan het werk te zijn geweest, turend naar een scherm? De rug die laat merken dat u eigenlijk te lang in dezelfde houding heeft gezeten? Zere nek en schouders? Heeft u last van hoofdpijn of misschien zelfs migraine? Op zoek naar of gewoon eens willen weten wat medical tapen is? Of gewoon even wat tijd voor uzelf?

Bij Kokopilau kunt u terecht voor verschillende vormen van massages. Bijvoorbeeld een klachtgerichte massage, een stoelmassage of voor medical tapen. Misschien kiest u liever de triggerpointmassage of de Chinese hoofd- nek & schoudermassage. Bent u op zoek naar een zwangerschapsmassage? De massages variëren van ontspannend tot stevig en worden na overleg aan uw wensen aangepast.


Adres: Hoplaan 14, 6681EC Bemmel
Telefoonnummer: 0642902337
Stad: Bemmel
Route: Hoplaan 14
Postcode: 6681EC



op zoek naar gerelateerd: Ontspanningsmassage Bemmel, Cupping en zonnebank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anchalee massagesalon Anchalee massagesalon 489 meter Hele fijne en goede masseuse ze verstaat het vak zeer goed je komt er weer als mens ...
Massagepraktijk Bemmel Massagepraktijk Bemmel 561 meter Ontspannende en verzorgende massages. Gratis intake, advies en 10% korting op 1e beha...
HJP Dental Horse Care HJP Dental Horse Care 635 meter "The tooth, the whole tooth and nothing but the tooth."
Health and Wellness Center Désiré Health and Wellness Center Désiré 742 meter Health and Wellness Center Désiré
Verloskundigen Lingewaard Verloskundigen Lingewaard 855 meter Hier werken professionele en erg vriendelijke mensen. ze hebben goed naar onze wensen...
Prana Li Massage Prana Li Massage 984 meter Erg goed en fijn!
Recensies
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Heel fijn met een opening voor de buik in de bank waardoor je goed kan ontspannen. Verder erg vriendelijk en schoon.
Net een geweldige zwangerschapsmassage gehad. Heb me in tijden niet zo ontspannen gevoeld. Dikke vette aanrader!
Annika is een echte vakvrouw. Heerlijke massages waar niemand aan kan tippen. Bovendien is ze heel vriendelijk en stelt ze je gelijk op je gemak. Aanrader!!
Prettige massagepraktijk, aanrader, faire prijzen, goed contact
Super massage in een prettige, ontspannen, fijne sfeer.
Annika is zeer kundig en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid