facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koken op Kolen

Koken op Kolen

Info

Koken op kolen. Als u echt wilt leren koken op een barbeque. Geen vlammen, zwart en aangebrand vlees maar culinair en verantwoord koken op kolen. Neem dan gerust contact met me op. Voor workshops en demonstraties.

Geschiedenis

Dirk van Griensven geeft workshops en demostraties op de barbecue om u leren goed op een barbecue te kunnen koken. Workshops van 10 tot 30 personen. Demostraties voor bedrijven. Als u wilt weten hoe u het beste met uw (nieuwe) barbecue om kunt gaan dan laat ik u dat graag zien. Nodig uw familie en vrienden erbij uit en ervaar een onvergetelijke dag. Uw BBQ zal nooit meer het zelfde zijn.

Adres: Paltzstraat 32, 5371 EC Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0636422813
Stad: Ravenstein
Route: Paltzstraat 32
Postcode: 5371 EC


Recensies
Top man die Dirk echt een hele sipmpatieke kerel!!!
Lekker goed en leuk.
Heerlijk vlees!
Èchte vakman!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Koken op Kolen.

Ravenstein etens- en drinkwaren

openingstijden, locatie, vervoer. Paltzstraat 32 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Koken op Kolen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Koken op Kolen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Koken op Kolen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donato's Dippers Donato's Dippers 424 meter Vriendelijk personeel! Super lekkere italiaanse hapjes, drinken en al het andere!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid