facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koken met Petja

Koken met Petja

Info

Petja Verweij runt kookstudio 'Koken met Petja'. Kookworkshops die op maat worden samengesteld waarbij gekookt wordt met streekproducten uit het seizoen.

Geschiedenis

Kookstudio 'Koken met Petja'. Hier geeft chefkok Petja Verweij workshops die op maat worden samengesteld en er wordt gebruik gemaakt van lokale seizoensproducten. Het educatieve gedeelte komt hier nog meer naar voren dan bij het restaurant. "Ik leer de mensen niet alleen om een product te bereiden, ik leer ze ook over de achtergrond van het product."

Het volgen van een workshop kan al vanaf 40 euro per persoon en is mogelijk voor groepen vanaf zes personen.



"Kom op vrijdag- en zaterdagavond Eten bij Petja en geniet in "onze huiskamer" van een gastronomisch avondvullend5-gangen diner waarbij wij voor je gaan koken. Wat je geserveerd krijgt, is een verrassing.Je dineert in ons restaurant volgens het table d'hôte concept; in het Nederlands vertaald naar 'eten wat de pot schaft'.Eén ding is zeker: de ingrediënten zijn vers, komen uit de streek, zijn seizoensgebonden en aan verspilling doen wij niet."
Adres: Rudigerstraat 13, 5408 AA Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0613954892
Stad: Volkel
Route: Rudigerstraat 13
Postcode: 5408 AA



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PROEF - Volkel PROEF - Volkel 314 meter Vertaald door Google Het is geweldig, niets Origineel Super je nema sta
Café Het Witte Paard Café Het Witte Paard 494 meter We werden niet toegelaten op een besloten feest wat erg jammer was. We hadden zo het ...
Kookpunt Houtvennen Kookpunt Houtvennen 4 km Enthousiast begeleid. Het eten was lekker, zeker dankzij alle hulp. De keuken vond ik...
Recensies
Wat hebben we een leuke avond gehad! Petja is erg gastvrij, gezellig en enthousiast. We voelde ons meteen thuis. Verder was het eten heel speciaal en super lekker. We hebben er echt van genoten. : Zeker een aanrader als je een keer iets leuks wil doen met een groep mensen.
Heel gast vrij ontvangen.. Heerlijk gegeten. Bij ieder gerecht een passende wijn... En duidelijke uitleg over de wijn en het gerecht..een avond waar je smaak pupillen worden geprikkeld. De sfeer is super. Een heerlijke avond gehad.
Echt fantastisch. Heerlijk gegeten. Niet goedkoop, maar wel super goed en kwaliteit!Eten: 5/5
Hier wordt met passie voor je gezorgd! Fijne smaken in combinatie met de beste wijnen! Sfeervol en warme sfeer.
Het restaurant heeft een leuke industriële uitstraling. Doordat het plafond erg laag is, wordt het snel heel erg rumoerig door andere gasten. Praten is dan slechts mogelijk met stemverheffing. Indien je een tafeltje met twee daartussen hebt, is het verschrikkelijk qua geluid. De bediening is door Petja zelf en op een professionele enthousiaste wijze. Ook de kok komt de gerechten persoonlijk toelichten, dat is erg goed. Verder lopen er twee jeugdige personen rond voor tafelwater, afruimen etc.... De gerechten zijn allemaal allemaal een verrassing. Alles is vers en met zorg gemaakt. Opvallend is dat de ingrediënten wel zeer eenvoudig zijn, daarmee ook erg goedkoop qua inkoop. Slechts vis koolvis bij het hoofdgerecht. Verder geen vlees mogen zien deze maal. Maar ook heel opmerkelijk dat de gerechten eerder een omvang van een amuse hebben. Enkel het soepje was een bord vol en het hoofdgerecht, de rest was allemaal op een schaaltje van 8-10 cm. Daar op een gegeven moment wel wat truffelkrullen gezien....maar het was qua ingrediënten allemaal zeer karig. Voor veel kun je naar ABC maar dit was beschamend...De bijpassende wijnen prima maar niks bijzonders, allemaal redelijk eenvoudige wijnen denk aan Sligro tussen de 3 en 8 euro. Kaasplankje was uitgebreid en goed. De prijs voor een 5-gangen menu voor 52,50 is dan fors, wijntjes bijpassend 32,50 ook flink aan de prijs. Maar indien het eten top is en een beleving, dan is de prijs geen issue. Helaas was het gewoon veel te eenvoudig eten en qua kwaliteit en kwantiteit niet in verhouding met de prijs en entourage. Geen avond om aan terug te denken, en dat zou het wel mogen zijn naar mijn beleving.......ik zie dat de reviews over het algemeen erg positief zijn en dat is echt opmerkelijk en niet in lijn met mijn ervaring.
Fantastisch gegeten in een bijzondere ambiance. Verrassend doch zeer aan te bevelen!
Erg lekker en erg goed gegeten hier. Sfeer is heel relaxed en persoonlijk. Petja heeft tijd voor een praatje en legt uit wat hij klaar maakt. Zijn vrouw zorgt door de bediening en legt daarbij uit wat er aan wijnen en niet alcoholische dranken wordt geserveerd. Tijd tussen de gangen is goed, lekker avondvullend. Het principe van geen kaart en verrast worden is ook aan te raden, zo eet je weer eens wat anders.
We hebben een fantastische middag gehad met de kook clinic. Eerst onder leuke enthousiaste begeleiding gekookt en daarna heerlijk gegeten.
Wat een heerlijke gerechten. Zeer bijzonder hoe gastvrij en betrokken en persoonlijk er met je wordt omgegaan. Je voelt je er meteen op je gemak. Het is gezellig Genieten! Thxz!
Sfeervol ingerichte restaurant. Huiselijke sfeer en je wordt persoonlijk en hartelijk ontvangen. Goed eten, wat de pot schaft krijg je deze avond. Het is aanschuiven en genieten met vrienden, familie of je partner en laat je verrassen! En goede wijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid