facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koken+Baden Breukelen

Koken+Baden Breukelen

Info

Koken+Baden Breukelen de keuken en sanitair specialist van de vechtstreek !!!!
Ook in de avonden op afspraak !!!!

Geschiedenis

keukens; badkamers; wand- en vloertegels; kastenwanden; laminaat en pvc-vloeren
aannemer voor al uw verbouwingen

Adres: Heijcoplaan 37, 3621 WS Breukelen
Telefoonnummer: 0346262112
Stad: Breukelen
Route: Heijcoplaan 37
Postcode: 3621 WS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Napoleonbestek.nl Napoleonbestek.nl 1 km Mooi Italiaans bestek, duurzaam en kleurrijk. De uitstekende persoonlijke service va...
Recensies
Wat een geweldig bedrijf is dit! Onze wc was enorm aan vernieuwing toe. Wij hebben er zeker 6 aannemers bij gehad. Wij wonen in een zeer oud pand en het was een uitdaging. De aannemers kwamen, na een keer kijken en veel beloftes niet opdagen. Ik ging op een dag maar eens in overleg met KBK. Zo gefikst ... ik kon het niet geloven, ik dacht nog: eerst zien dan geloven. Fijne mensen, goed gesprek en advies, Marcel kwam zelf kijken Prijsopgave gemaakt en ja hoor, ze kwamen zomaar hun belofte na. Mo kwam en begon samen met zijn maat, het was een hele klus, maar Mo zorgde dat in de avond alles zo veel als mogelijk werd opgeruimd, keurige mensen, hardwerkend en buitengewoon beleefd. Het eindresultaat is geweldig, zo blij mee. Daarna nog een eindbezoek van Marcel, hoe netjes is dat dan? Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen. Echt Top. Dank voor de geweldige service. Ik stuur iedereen naar jullie.
Zeer slechte service, slecht geleverde kwaliteit zeker gezien de gevraagde prijs, zeer slechte communicatie krijgt contactpersoon of eigenaar slecht te pakken bij problemen en afspraken worden niet nagekomen. We hebben uiteindelijk de laatste 5% niet hoeven betalen en daar moet je t dan mee doen.. Nog steeds veel te veel gezien t gedoe en de geleverde kwaliteit. Advies: begin er niet aan met dit bedrijf! Een korte samenvatting waarmee wij te maken kregen: Design van de badkamer ging goed en we dachten een mooie strakke badkamer te krijgen maar toen begon het met de startdatum van de verbouwing van de badkamer die onjuist was en niet werd gecommuniceerd. Hierna ging t van kwaad tot erger.. Enkele voorbeelden: - badkamer verbouwing zou 2 weken duren, na 3 weken konden we in een halve badkamer douchen en na 5 maanden waren er nog steeds restpunten. - scheef tegelwerk tegelzetter werkt zonder waterpas en hierover nog in discussie gaan ook - muurtje achter de wc scheef, moeten aandringen dit opnieuw te laten maken - voegwerk tegels 3 keer moeten doen omdat t niet goed was gedaan - lekkende douchecabine door fout monteren uiteindelijk zelf afgemaakt - geen water afstotende verf gebruikt in een badkamer.. - scheef gemaakte nisjes zou worden hersteld, is nooit gebeurd! - schade aan 1 jaar oud eiken houten parket door werkzaamheden KBK! Dit is nooit hersteld, antwoord van de eigenaar: kun je hier niet je eigen verzekering voor gebruiken?
Marcel en het hele team van koken en baden, heel hartelijk dank voor jullie grandioze service, meedenken, klantgerichtheid en vakmanschap! Onze keuken is een plaatje !!!!
Zeer slechte ervaring. Slechte communicatie. Verkeerde bestellingen. Te weinig tegels besteld. De tegels waren niet meer bij te bestellen, waardoor nu een muurtje niet is betegeld en een andere muur met verkeerde tegels. Waterschade door hun fout, zelf moeten oplossen. Beschadiging op het wastafelblad. Slecht advies over de verlichting. Volledige prijs moeten betalen. Erg duur voor wat je krijgt. En inmiddels begin juni 2023 ontdekt dat de afvoer voor de wasmachine -die we nog niet hadden geïnstalleerd- ook lekte. Dus zowel de afvoer van de douche,alsook de afvoer van de wasmachine was niet goed. Wat ben ik blij dat we niet nog ergens een derde afvoer hebben in de badkamer….
Keuken en badkamer allebei gekocht bij Koken + Baden. Er werd ruim de tijd genomen om de ontwerpen te maken en bijbehorende materialen uit te zoeken. Uiteindelijk alles optijd geleverd. Loodgieters + tegelwerk hebben wij zelf laten doen, montage van de keukenkasten en badkamermeubel hebben wij wel door KBK laten doen, ziet er allemaal keurig uit. Netjes gemonteerd
Ik ben zeer tevreden met mijn keuken, badkamer en de verbouwing die Koken + Braden Breukelen mij heeft geleverd. Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel dat altijd open staat voor feedback en vragen. Leuke showroom. Zeker een aanrader.
Mega slechte service. Op het moment van het plaatsen ging er al van alles mis. De spiegel in de badkamer heeft de verkeerde kleur, waarbij ik er daarna om vroeg en het antwoord kreeg dat de andere niet geleverd kon worden en/of bestond en dat ik hem eventueel zelf kon gaan schilderen. Kwaliteit meubels, kraantjes etc. erg slecht. Goedkope kwaliteit gebruikt voor een veel te hoge prijs. Communicatie is ook mega slecht, je krijgt gewoon nooit meer een antwoord op je vragen.
Heel fijn en goed keukenbedrijf. In de oriëntatie fase naar onze nieuwe keuken is er uitstekend met ons meegedacht. Heel fijn om te horen wat er allemaal mogelijk is maar ook zeker goed meegedacht met wat niet mogelijk is en wat niet mooi/praktisch is. Zeer kundige mensen die de keuken hebben geplaatst. Er waren ook wat op- en aanmerkingen na het plaatsen maar die zijn na een persoonlijk bezoek van de eigenaar prima opgelost. Dank daarvoor! Kortom een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt en een eerlijk en persoonlijk advies wilt!
Zeer teleurstellende ervaring. Leek eerst goed, maar afspraken voor installatie badkamer en WC kwam men niet na. Niet of heel slecht bereikbaar per mail en telefoon. Inductiekookplaat bleek bij hen maanden levertijd te hebben waar anderen in twee dagen konden leveren. De elektriciteitsvoorziening voor de inductieplaat legde men wel aan, maar sloot de driefasen verkeerd om aan en doorboorde de gasleidingen leverden zeer slordig werk dat door een elektricien hersteld moest worden. Geen vertrouwen meer aan onze kant en wij zijn bijna €1.700 lichter zonder enig bevredigend resultaat. Vooruitbetaling badkamer pas na bijna een jaar terug gestort. Zeker geen aanbeveling.
We zijn eerst langs alle keuken stunters geweest ook langs de zweedse gigant. Toch maar even koken+Baden gegaan. En ik ben blij dat we dat hebben gedaan. We zijn heel vriendelijk geholpen en er is goed naar onze wensen geluisterd en onder het genot van een heerlijke bak koffie zagen wij onze droomkeuken ontstaan, iets wat bij de eerdere bedrijven niet was gelukt. Wat een vakmansschap! We kunnen niet wachten tot hij wordt geplaatst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid