facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kok Optiek Breukelen

Kok Optiek Breukelen

Info

Kok Optiek Breukelen levert brillen en contactlenzen.
Daarnaast hebben wij een voorraad van minimaal 150 zonnebrillen in de winkel.

Geschiedenis

Kok Optiek levert brillen, contactlenzen en oogmetingen. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en een perfect serviceniveau. Via onze website vindt u informatie over al onze producten en diensten.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en lid van verschillende vakverenigingen.

Wanneer u uw ogen vakkundig wilt laten controleren, bent u van harte welkom in onze winkel. Ook als u alles wilt weten over het dragen van contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres.



"Kok Optiek levert brillen, contactlenzen en oogmetingen. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en een perfect serviceniveau. Via onze website vindt u informatie over al onze producten en diensten.Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en lid van verschillende vakverenigingen.Wanneer u uw ogen vakkundig wilt laten controleren, bent u van harte welkom in onze winkel. Ook als u alles wilt weten over het dragen van contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Kerkbrink 11, 3621AN Breukelen
Telefoonnummer: 0346 264 322
Stad: Breukelen
Route: Kerkbrink 11
Postcode: 3621AN



op zoek naar gerelateerd: Theo brillen online passen, Rodenstock glazen met X-tra Clean coating
Recensies
Was met mijn 91 jarige vader bij kok optiek. Ben zeer tevreden. Er werd alles aangedaan om hem een beetje vreugde te brengen met extra hulpmiddelen daar zijn ene oog zo goed als blind is. Hij een ongeneeslijke ziekte heeft waardoor operatie en de weg naar de oogarts niet meer mogelijk is. Met de fantastische hulp kon hij toch weer zijn krantje lezen en puzzeltje maken. Dank voor de fantastische service.
Heel erg fijne ervaring met het kopen van een bril en lenzen. Met lenzen wordt er net zolang gezocht totdat je de perfecte lenzen hebt gevonden voor jouw ogen. Zo ben ik na 15 jaar geen lezen te hebben dragen toch weer deels overgestapt naar lenzen.
Top segment. Veel persoonlijke aandacht/uitleg en hoge service.
Al jaren tevreden met deze opticien. Je wordt persoonlijk en professioneel geholpen. De controles zijn aangenaam en als er een keer een lens kwijt raakt, doen ze niet moeilijk om een nieuwe te verstrekken. Tot slot kan je hier je verbogen bril in no-time weer recht laten zetten.
Verschrikkelijke service. We kwamen met onze dochter van 3, ze hadden bijna geen kinderbrillen en wilde dat we online brillen naar de winkel zouden laten komen. We gaven aan dat niet prettig te vinden omdat we geen idee hebben van montuur of grootte. Hij keek niet met ons mee online, dit konden we mooi zelf oplossen. Jammer! We zijn naar een opticien in Vinkeveen gegaan en die was top! Zoals het hoort; meedenken/tijd nemen en naar onze dochter kijken. Voor kinderen is deze opticien zwaar af te raden! Heel erg!
Zeer goede service en nemen ook de tijd voor je echte vakspecialisten
Goed en uitgebreid geholpen bij het aanmeten van een set lenzen.
Ik kom hier al jaren. Prima en deskundige service
Professioneel! Prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid