facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kok-Elektra

Kok-Elektra

Info

Wij zijn een bedrijf wat zich heeft toegelegd op het verbeteren en energie zuiniger maken van uw installaties, dmv. led verlichting en slimme regelingen.

Geschiedenis

"Wij zorgen dat het werkt" ziet u in ons bedrijfslogo staan en dit geldt voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren aan elektrische-installaties en apparatuur. Wij beschikken over de juiste gereedschappen, meet- apparatuur en vaardigheden. Er wordt altijd zorgvuldig en netjes gewerkt, hierdoor heeft u na ons vertrek een nette en goed werkende installatie of apparatuur. Ook krijgt u van alle werkzaamheden een (beknopt)werk-rapport.

- LED-verlichting.
- Installatie van slimme domotica apparatuur.
- Installatie van energie-besparende maatregelen. (Power Quality)
- Installatie van groepenkasten met aardlekschakelaars en automaten.
- Nieuw of verbouw elektrische installaties.

Adres: Oosterwijzend 12, Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229 571 267
Stad: Nibbixwoud
Route: Oosterwijzend 12


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Berkhout Elektro Berkhout Elektro 71 meter "Berkhout Elektro is een flexibel en betrouwbaar elektrotechnisch installatiebed...
Recensies
Per toeval kom ik dit bedrijf tegen op Google en zie ik dat ze 1 ster hebben. Gezien mijn persoonlijke ervaring met dit bedrijf vind ik dat raar en kijk even wat die review inhoudt, dat zijn welgeteld 2 hele woorden; 'erg onvriendelijk'. Bij deze dan mijn review, zwaar over datum aangezien de factuurdatum 28-01-2016 is. Begin 2016 heb ik onze slaapkamer compleet gestript, er een inloopkast bijgetrokken en alles vanaf de grond af opnieuw opgebouwd. Het enige waar ik niet uit kwam was de installatie van een drievoudige hotelschakeling voor 2 verschillende lichtpunten, zes schakelaars totaal dus. ik had eigenlijk te weinig buizen in de muur verwerkt maar de heren Kok hebben een draadbesparende manier gevonden om alles toch aan te sluiten. Dit heeft de nodige uren gekost, ongetwijfeld meer dan zij hadden begroot. Toen ik de factuur kreeg was dat voor 7 euro minder dan het vooraf afgesproken bedrag.
Goede vakkundige electricien
Erg onvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid