facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kok Duurzaam.

Kok Duurzaam.

Info

Uw Zonnepanelen specialist in de regio. Privé of zakelijk besparen op uw energierekening? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Geschiedenis

Kok Duurzaam is uw partner op het gebied van duurzame oplossingen, met als richtpunt zonne-energie. Wij staan dichtbij de mensen en voorzien u door de jarenlange kennis en ervaring van het juiste en eerlijke advies. Gezamenlijk bekijken we de energiehuishouding van particulieren, bedrijven, agrariërs en verenigingen waarna we de mogelijkheden zullen bekijken voor het investeren in zonne-energie.

Adres: Dijksestraat 42, 6942 GD Didam
Telefoonnummer: 06 421 43 824
Stad: Didam
Route: Dijksestraat 42
Postcode: 6942 GD



op zoek naar gerelateerd: Solar Didam, Zonnepanelen Achterhoek, Zonnepanelen Wehl, Durasolar, Durasol zonnepanelen, Zonnepanelen kopen, Terugleveren nl, Zonnepanelen Zevenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Durasolar Energy Systems BV Durasolar Energy Systems BV 1 km Kan helaas geen nul geven maar kan voor dit bedrijf geen goed gevoel opwekken om offe...
Recensies
Perfecte montage van Kok duurzaam. Wat ze beloven dat komen ze na. Geen poeha dus lekker achterhoekse mentaliteit. Rechtstreeks contact met eigenaar dus niet via receptie/call center. Alles was prima geregeld. Voor ierdereen die nog zonnepanelen wil !!!!!! Kok duurzaam is de naam
Hele traject van informatievoorziening, aanbieding, installatie en oplevering is vlekkeloos verlopen. Uitstekende communicatie door Bjorn. Prima eindresultaat. Zeer tevreden.
Vakkennis en topkwaliteit zonne-installatie! Bjorn komt, in tegenstelling tot veel andere aanbieders van zonnepanelen, bij je langs om de situatie te beoordelen en neemt de tijd om het werk op te nemen. De aanbieding is compleet en duidelijk en op de afgesproken tijd gereed. Het werk wordt uitgevoerd door vriendelijke en enthousiaste monteurs met oog voor detail en een goede afwerking. Ook de oplevering, de uitleg van de installatie, de werking van de app en het papierwerk m.b.t. de BTW teruggaaf is prima geregeld. Ik kan Kok Duurzaam bij iedereen aanbevelen.
We hebben zonnepanelen op ons huis laten plaatsen door Bjorn. Bjorn heeft ons goed advies gegeven en had met de offerte een markt conforme prijs. We waren zelf met vakantie toen de zonnepanelen geplaatst werden. Alles super netjes geplaatst en niks op aan te merken. Zijn erg tevreden over de zonnepanelen en inmiddels hebben we 20% van het totale vermogen al opgewekt :-. We zouden Kok Duurzaam iedereen aanraden.
Ik ben super tevreden over de service en de zonnepanelen die ik via Kok Duurzaam heb gekocht. Al bij het intakegesprek werd alles duidelijk uitgelegd, alle vragen beantwoordt en ook heel goed meegedacht over bijvoorbeeld de beste setup en de plaats waar de omvormer het handigst zou kunnen komen. In tegenstelling tot diverse andere partijen die ik in de oriëntatie ook heb gesproken. De dag van de installatie was ook super geregeld, alles volgens plan geregeld. En inmiddels draaien de zonnepanelen al een tijdje ‘als een zonnetje’, zeg maar. Ik zou Kok Duurzaam van harte aanbevelen als je op zoek bent naar zonnepanelen.
Wij zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken met Kok Duurzaam BV. Ze komen de thuis situatie van te voren beoordelen, en samen met de klant wordt positie van de omvormer bepaald, en het leidingverloop van stroomvoorziening naar de meterkast. Op de dag van montage komt een vast montageploeg de PV- panelen leggen en aansluiten van de bekabeling en omvormer. De montageploeg is beleefd en kun je goed mee overleggen. Vlak voor inwerking stellen van de installatie, kregen we uitleg. Kok Duurzaam BV regelde voor ons ook de belasting teruggaaf van de PV- panelen. Ik zou Kok Duurzaam iedereen aanraden!
Wij zijn uitermate tevreden over de geïnstalleerde panelen door Kok Duurzaam. Bjorn maakte tijd om ons op een avond goed te adviseren en dat resulteerde in panelen aan beide zijden van het huis. De monteurs die het uiteindelijk uitvoeren gaan ook keurig te werk en kan je goed bij huis hebben. Complimenten!
Zeer kundig advies gekregen van Kok Duurzaam over het plaatsen van onze zonnepanelen. Ik wilde er eerst meer laten plaatsen maar Bjorn kwam met een gedegen uitleg waarom zijn advies was om er minder te doen. Reden, een aantal zouden een dusdanig laag rendement opleveren dat dat weinig zin zou hebben. Ook werd goed meegedacht over het wegwerken van leidingen en kabels, vooral ook omdat tegelijkertijd airco’s werden geplaatst. Nu 9 panelen liggen die snel en vakkundig geplaatst zijn en een top rendement opleveren. Kortom, zeer tevreden over de service van Kok Duurzaam. Ik zou hem zonder enige twijfel iedereen aanraden.
Via een kennis ben ik getipt over Bjorn Kok. Prima advies gegeven over plaatsing en aantal panelen. Offerte van concurrent was in eerste instantie veel lager, maar toen we daar dieper op ingingen bleek dat er eigenlijk nog van alles anders en bij moest en de prijs nog hoger bleek te worden. Bij Bjorn meteen goed advies en geïnventariseerd en daarna aangelegd zoals in de eerste offerte al werd geadviseerd. Jammer dat de aanleg twee keer werd uitgesteld door Corona ziektegeval en slecht weer, maar uiteindelijk toch prima afgewerkt. Kortom Bjorn is erg betrokken, heeft kennis van zaken, geen poeha en erg belangrijk: korte lijntjes.
Wij hebben bij Kok Duurzaam een grote installatie 144 panelen laten plaatsen op het dak van ons kantoor. Ik heb meerdere partijen uitgenodigd, waaronder Kok. De voorbereiding ging soepel, ik heb al mijn vragen kunnen stellen en we kregen begeleiding over de techniek, maar ook de belastingzaken. De installatie is goed en snel verlopen en de installatie is netjes opgeleverd. Sindsdien had ik geen gedoe en werkte het prima. Eén keer ging er een onderdeel stuk, maar daar kwam Kok zelf mee doordat ze dit monitoren. Het is direct vervangen en werkt weer perfect! Een aanrader. Geen gedoe, goed geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid