facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kojdo

Info


Geschiedenis

Verkoop van zelf ontworpen kwaliteitskleding!

Adres:
Telefoonnummer: +31657331673
Stad: Gouda


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pips & Sis's Pips & Sis's 2 km Uitpuilende kasten, dat is waar ik en mijn Sistah's last van hadden. Met prachtige kl...
Square Eight Vintage Square Eight Vintage 2 km Super winkel! Heeft de leukste dingen voor een eerlijke prijs. Personeel is aardig:
Atelier Knusjes Atelier Knusjes 2 km Unieke wollen kleding, handgemaakt van 100% biologische merinowol. �� Heerlijk warm,...
SAHAR KOHEN SAHAR KOHEN 3 km Retail and rental of traditional Moroccan Couture Certified Hair, Make -up & Bridal s...
Recensies
De super bijzondere en buitengewoon vriendelijke verkoopster Nasera heeft bij onze aankoop ons enorm geholpen met het kiezen van de juiste kleuren. Zelfs bij twijfel heeft ze ons de tijd gegeven om de stalen thuis even te bekijken bij ons interieur. Wij zijn enorm blij met haar advies, inzicht en professionele hulp.
Vakkundig geholpen en gepaste advisering ontvangen van Nasera. We kunnen niet wachten om onze uitgezochte meubels bij elkaar te zien in onze huiskamer!
Zondagmiddag onverwachts bij XOOON, binnen gewandeld en werden meteen erg goed en vriendelijk welkom geheten door Nicky. Zij heeft ons supergoed advies gegeven, zonder enige druk en vandaag hebben wij dan ook de offerte omgezet in een order voor een nieuwe bank. Fijne winkel met zeer bekwaam en behulpzaam personeel dus.
We zijn heel goed geholpen door Amanda en Nikki. Ze namen alle tijd en hadden duidelijk verstand van zaken.
Verkoopster Madelon heeft ons heel leuk en goed geholpen , neemt ook ruimschoots de tijd .was een thuiskomen . Goed geslaagd !!
Heel vriendelijk en uitgebreid geholpen. Er werd fijn meegedacht met verschillende opties. Zeker aan te raden!
Ik ben vanmiddag zo ontzettend fijn geholpen door Nasera, wat fijn dat vriendelijkheid en vakmanschap hoog in haar vaandel staan. En vanwege het 10-jarig bestaan van xooon een compleet Grieks borrel pakket mee gekregen! Mijn dag kan niet meer stuk.....
Goed advies van Nikki gekregen. Zeer bekwaam en eerlijk.
Mooie winkel en fijne verkoopster
Bij Xooon ben ik heel fijn en deskundig geholpen door Saskia bij mijn aankoop. De stoel die ik had besteld was snel binnen en hij zit erg lekker. Bovendien ook mooi afgewerkt en gemonteerd geleverd. Super blij mee dus ik kom zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid