facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koiverkoop de Watertuin

Koiverkoop de Watertuin

Info

Particuliere verkoop van koi in de elegante sjieke omgeving van De Watertuin

#FRIDLA
#KOIOPKWEEK

Adres: Grote woerdlaan 38, 2671 CL Naaldwijk
Telefoonnummer: +31624207205
Stad: Naaldwijk
Route: Grote woerdlaan 38
Postcode: 2671 CL


Recensies
Hele mooie locatie. Het eten was prima, dit werd in verband met COVID-19 geserveerd. Alles was goed georganiseerd en de bestellingen kwamen snel. Tussen de maaltijden door zijn we even door de tuin gelopen, wat een ontzettend mooie toevoeging aan dit restaurant!
Een positieve ervaring. Je hoeft zelf je eten niet te halen, je gaat aan de gang met je eigen telefoon, op de website kan je bestellen echt goed geregeld je hoeft niet lang te wachten. Het wordt duidelijk uit gelegd.
Tijdens Corona geweest. Helaas erg tegengevallen door trage service is er feitelijk niet op ingericht, lekken door het dak na heftige regen, droge sushi. Kregen geen uitleg en de stoelen zijn ontzettend slecht. Geen lovende woorden behalve de mooie locatie. Watertuin in Schiedam is veel beter bevallen afgelopen zomer.
Lekker eten, goede bediening en een mooie locatie voor de gevraagde prijs ! Wij hebben genoten !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid