facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koi5er

Koi5er

Info

Koi en Koi gerelateerde producten zoals koivoer Takazumi,Sanikoi, Miyagi, voor de beste prijs. Koi medicijnen, filter bacteriën en andere benodigdheden.

Geschiedenis

Wij zijn een gespecialiseerde Koihandel van Koi en siervissen. Alle vissen worden door onszelf rechtstreeks van de kweker betrokken, of geïmporteerd. Deze kweker kweekt vanaf het ei, en houdt op deze wijze ziekten buiten de deur.

Door kunstmatige vermeerdering kunnen we het hele jaar door koi produceren. Al de ouderdieren (minmaal 65 cm)zijn van Japanse afkomst en getest op k.h.v , alvorens deze voor de kweek worden ingezet.
Twee maal per jaar wordt door een erkende dierenarts ook monsters van de gekweekte koi genomen om k.h.v volledig uit te sluiten (Copie lab-uitslagen bij kweker aanwezig).

We leveren onze vissen alleen aan de detail en groothandels , in landen als b.v Nederland , Duitsland , Belgie , en Frankrijk.

Adres: kapelaan van schaik straat, 21, 7591RD Denekamp
Telefoonnummer: +31613110251
Stad: Denekamp
Route: kapelaan van schaik straat, 21
Postcode: 7591RD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Culicaravan - Fox Catering - Catering Twente Culicaravan - Fox Catering - Catering Twente 211 meter De Culicaravan is een oude constructam-caravan die is verbouwd tot foodtruck! Wij mak...
CV De Kanaalratten CV De Kanaalratten 895 meter Welkom op de facebook pagina van CV De Kanaalratten De Kanaalratten kunt u onder ande...
Gewoon thuis Gewoon thuis 2 km EEN KEER WAT ANDERS! Lekker eten vrienden, familie of collega's? Probeer eens wat and...
Lisfotografie Lisfotografie 3 km LiS Fotografie is een startende onderneming. Ik, Lieke Scharenborg, ben een fotografe...
De Kul De Kul 3 km De Kul in Denekamp was jarenlang hét uitgaanscentrum in het oosten van het land. Heb ...
Recensies
Zeer prijsgunstige koi van goede kwaliteit en gezondheid. Zeker aan te bevelen. Eigen merk koivoer groeien de kois als kool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid