facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koggel Reclame

Info

www.koggelreclame.nl

Geschiedenis

Complete productie onder één dak
Uw boodschap is helder, maar weten uw klanten dat ook? Uw project is fantastisch, maar hoe brengt u dat onder de aandacht van anderen? Koggel Reclame ontwikkelt visuele oplossingen, permanent of flexibel inzetbaar. Zo weet iedereen wie u bent en wat u doet.

Bij Koggel Reclame kunt u terecht voor een compleet pakket reclame- en beursmaterialen. Wij zorgen bovendien voor een perfecte afhandeling, zodat u zich helemaal kunt richten op uw eigen business. Da’s prettig zaken doen!



"Koggel Reclame & Signing ontwerpt en realiseert aantrekkelijke visuele communicatie voor onderwijsinstellingen, semioverheid en bedrijfsleven. Interieuraankleding, intern en externe bewegwijzering, autoreclame, gevelreclame, standbouw en events"
Adres: Brink 6, 7731 TG Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529469200
Stad: Ommen
Route: Brink 6
Postcode: 7731 TG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi Creatie Mooi Creatie 673 meter Vergadering bijgewoond over een nieuw op te zetten website voor onze kerken.
WAJBO WAJBO 1 km 3 uur per maand intens werken AAN je bedrijf In een leuke groep zp’ers en ondernemers...
Creatieve Dienstverlening.nl Creatieve Dienstverlening.nl 1 km Full support op het gebied van Actionmarketeer & Salessupporter. Voor huisstijl, des...
Jouw Printshop Jouw Printshop 1 km Vakmensen die met goeie machines een super eind product maken
Grafisch Ontwerpbureau Niek Hogeman Grafisch Ontwerpbureau Niek Hogeman 4 km Een klein en helder ontwerpbureau. Geen poespas, no nonsens, alle aandacht voor het w...
Recensies
Ik had een paar weken geleden stress, omdat ik op het laatste moment nog dingen geprint moest hebben voor mijn eindpresentaties voor school, veel bedrijven die ik had gebeld konden me niet helpen of gingen sluiten. Toen we Koggel reclame belden waren ze super behulpzaam, ik kon de bestanden opsturen en meteen langskomen. Super fijn! De communicatie was geweldig en ik heb heel veel hulp gekregen met het printen en andere ideeen die ik had! Heel fijn bedrijf dit!
Weer supersnel geholpen, kan iedereen aanraden om met Koggel zaken te doen.
Koggel heeft een goed advies gegeven. Het ontwerp en design past perfect bij onze huisstijl. De uitvoering is van hoge kwaliteit, echt vakwerk. Zeer tevreden!
De mensen van Koggel Reclame zijn echte vakmensen. Blij met hun adviezen over materialen. Het ontwerp was ook prima in orde. Aanrader.
Koggel Reclame een bedrijf met enthousiaste medewerkers. Dat blijkt uit het feit dat er goed wordt geluisterd naar wat een organisatie nodig heeft. De opdrachten worden professioneel geplaatst. Het is merkbaar dat er een goede samenwerking en sfeer binnen het team is. Als klant ervaar ik dat onze organisatie, belangrijk voor hen is.
Top advies. verstand van zaken, heldere communicatie en een pracht design geleverd.
Mooi design, met gebruik van de juiste materialen. Echt vakwerk!
Super werk geleverd vakwerk. Ze denken goed mee en voor een nette prijs.
Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee. Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klant relatie. Fantastisch!
Onze showroom en bedrijfswagens voorzien van reclame. Erg goede service van ontwerp tot realisatie. In de toekomst zullen we zeker weer terug komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid