facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiezaak Zaanse Koffie - Station Zaanse Schans

Koffiezaak Zaanse Koffie - Station Zaanse Schans

Info

The best italian coffee - freshly roasted biological coffee beans - service with a smile ��

Adres: Station Zaandijk Zaanse Schans, Koog aan de Zaan
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Station Zaandijk Zaanse Schans


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
المنسف العربي في هولندا - the Arabic kitchen in Holland المنسف العربي في هولندا - the Arabic kitchen... 227 meter Dit was de tweede keer dat ik er kwam. Beide keren goed gegeten! Smaakt het niet, dan...
Since1974 Since1974 372 meter
HAPS - breakfast together HAPS - breakfast together 634 meter Bij HAPS kun je één of meerdere tafels reserveren om lekker te eten. Haps is uitsluit...
Recensies
Een koffie van de hoogste kwaliteit, gezet met passie en een ontzettend aardige eigenaar. Een plek die je niet mag missen als je richting de Zaanse schans gaat. Parkeren is gratis. Als ik in de buurt zou wonen zou ik zeker met regelmaat een koffie gaan drinken.
Heerlijke koffie! De meneer die de koffie serveert is erg aardig en de koffie wordt met passie gezet. Zeker een aanrader. De wafels zijn er ook erg lekker. We komen snel weer terug. Grazie e a presto!
Altijd maar op zoek naar een bakkie dat wél met kennis en liefde wordt gezet. Eindelijk gevonden in Zaanstad. Een fluweelzachte espresso, een échte Americano, een flat white en cappuccino die mooi in balans zijn, zonder een dikke laag "bubbeltjes" bovenop, maar met mooi microfoam. Prima assortiment zoetigheden en je standaard stationkiosksnaai, want je bent immers op een station. Dat is dan ook het enige minpuntje, het is op een station zonder terras, anders zouden wij zeker vaker en langer blijven zitten, zeker ook vanwege de gastvrijheid van de eigenaar!
Beste koffie uit de Zaanstreek. En zo ondersteun je de lokale zelfstandig ook nog.
Gewoon de beste koffiezaak in de omgeving waarvoor je even je tijd neemt.. Alleen jammer dat door Covid maatregelen thuiswerken de hoofdmoot is geworden. Als ik met de trein moet, dan reis ik van en tot Zaandijk in plaats van Wormerveer.
Ik ben alleen op het station geweest om de trein te pakken
De beste koffie in de Zaanstreek!! De eigenaar is altijd goedgehumeurd en weet met zijn positieve energie altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Service top! The best coffee!
Genoten van een heerlijke Chai Latte. Leuke koffiezaak met een fijne en vriendelijke sfeer
Heerlijke koffie en hartstikke gezellige barista!
Uiterst vriendelijke eigenaar en heerlijke, betaalbare koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid