facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiefans

Koffiefans

Info

Vanaf begin 2019 serveren we vanuit onze koffiebar de lekkerste koffie, thee, andere (speciale) dranken en lekkernijen. Gelegen in het groen langs mooie knooppunten routes voor fietsers en wandelaars.



"Gastvrije en gezellige koffiebar, met vers gezette koffie, koffiespecials, en veel andere lekkere dranken. Tevens een ruim aanbod aan huisgemaakt gebak en vers bereide en huisgemaakte lunchgerechten. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van al het lekkers. Team Koffiefans staat graag voor u klaar!"
Adres: Veldstraat 6A, 6096BJ Grathem
Telefoonnummer: 06-83792103
Stad: Grathem
Route: Veldstraat 6A
Postcode: 6096BJ



op zoek naar gerelateerd: Koffiefans coffee more veldstraat Grathem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Heijdehoeve De Heijdehoeve 324 meter Veterinaire chiropractie voor uw paard en hond
Geneijgenhof Geneijgenhof 1 km Fijn ontvangst door de enthousiaste Corne Geeft je meteen een goed gevoel . Kamers: ...
Recensies
TOP! Álles is vers en met zorg bereid!Het is een plaatje hoe het geserveerd wordVriendelijke bediening. Gezellige ambiance.neem wel de tijd om te komen lunchen het is niet in 1 tel op tafel, dat kan ook niet, want het word vers gemaakt.
Ontzettend lekker geluncht! Mijn vrouw en ik kozen voor het broodje brie en de burger. Deze smaakte beide erg goed, de garnering die erbij geserveerd wordt maakt het geheel af. Top! We komen zeker nog eens terug.Eten: 5/5
op het moment dat ik dit schrijf zit ik rustig in een hoekje te leren op mijn laptop, zoals ik al aan het doen ben voor de afgelopen 3 uur. In deze periode heb ik rustig van een bakje koffie en een heerlijke verse fruit mix genoten, die eigenlijk voor kinderen behoort te zijn maar dat kijken ze niet naar om. Ik kan met plezier melden dat dit het meest gastvrij cafe voor scholieren ook voor normale bezoekers uiteraard is dat ik ooit, in mijn korte leven, heb bezocht. Bij aankomst werd ik vrolijk begroet door 1 van de 2 medewerkers achter de 'bar', waren er maar 2 bezette tafels te zien en mocht ik zitten waar ik wou. Tijdens mijn 3 uur dat ik hier was hoorde ik iemand vragen of ze iets in de richting van een 'chai thee latte' hadden, wat ze niet hadden maar toch besloten ze het te proberen speciaal voor de klant. Ik zal er zeker een gewoonte van maken om hier even te lunchen en te studeren, een aanrader! Kindvriendelijkheid: Ook al ben ik zelf niet bepaalde een kind te noemen 17 jaar oud viel me het op dat alle kinderen enthousiast werden ontvangen, ook zijn er speciale menu opties voor de kinderen en zijn er kleinere stoelen.
Alweer lekker, vooral de koffie/cappuccino is héérlijk! Gezellig zitten en supervriendelijk personeel, ongedwongen sfeer. De taartjes nog niet uitgeprobeerd maar zien er heerlijk uit, alles zelfgemaakt.Eten: 4/5
Heel lekker huisgemaakt gebak gehad, goede kop koffie voor n redelijke prijsEten: 5/5
Echt de moeite om even te stoppen met wandelen of fietsen. Heerlijk ontspannen met luxe koffie en lekkere gebak. Met vers gebakken wafels vandaag.
Super! Ik ben zelf geen koffie drinker maar ze hebben er heerlijke thee chocolademelk ook met witte chocolade je kan er heerlijk lunchen of gewoon lekker een stukje gebak eten Kindvriendelijkheid: Ze hebben er ook een speelhoekje voor kinderen Speciale dieetwensen: Ze hebben er zelfs arretjescake zwangerschap proof!!
Altijd lekkere koffie en heel veel lekkers voor erbij, vriendelijk personeel.
Ontzettend relaxte plek om bijvoorbeeld morgens te ontbijten. Ik heb daar even alleen buiten gezeten en een luxe ontbijt besteld. De cappuccino leek wel een kunstwerkje. Er was brood, croissants, yoghurt, cake en allerliefste beleg voor onder de 15 euro. Meer dan waard. Ik zou het absoluut aanraden aan anderen
Lekkere lunch, ligging in het midden van het dorp. Gezellige inrichting, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid