facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiediscounter.nl

Info

Koffiediscounter.nl is de grootse winkel op het gebied van espresso- en koffiemachines! Espresso-apparaten van onder andere Saeco, De'Longhi, Philips, Siemens en JURA

Adres: Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
Telefoonnummer: 0356954290
ln.retnuocsideiffok@ofni
Stad: Naarden
Route: Bronsstraat 10
Postcode: 1411 AV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 16:00

Recensies
Online een apparaat besteld en betaald. Na 3 werkdagen nog niets ontvangen. Vervolgens zelf contact opgenomen om te vragen waar mijn order blijft....Het antwoord wat ik krijg is dat het product helemaal niet meer leverbaar is. Lekker proactief gereageerd! Geen excuses of een tegemoetkoming en tot slot kun je ook nog eens maximaal 7 werkdagen wachten voordat je geld is terug gestort. Afrader dus.
onlangs 3 koffie apparaten besteld om te kijken welke mij het beste beviel. Echter maar 2 van de apparaten binnengekregen. Door dit voorval heb ik besloten om de 2 apparaten die wel waren geleverd te retourneren zodat ik elders de apparaten kon aanschaffen. Uiteindelijk kom ik er achter dat ik bijna 35 euro aan retourkosten moest betalen en er uiteindelijk dus niks voor heb gekregen. Nu hopen dat Koffiediscounter en missende apparaat vind en deze kan crediteren van het factuur. Al met al ontevreden over de service en de kosten van 35 euro die betaald moesten worden voor uiteindelijk helemaal niks. Geen aanrader
Afgelopen vrijdag 3 mrt 2017 een DeLonghi Magnifica S Ecam 22.110.B besteld en betaald zou dan zaterdag in huis moeten zijn . via de track en trace , stond er zaterdag er was na het sorteren was mis gegaan ,bezorging verhinderd neem contact op met u leverancier ,een mailtje gestuurd ,maar daar maandag helemaal niets op gehoord. dit is absoluut geen reclame voor dit bedrijf .zeer teleur gesteld.
Wat is dit toch een fijne winkel. Personeel is erg vriendelijk en staat er echt om de klanten te helpen. Chapeau! Ik zag dat mijn product goedkoper is geworden, maar weet je, ik vraag geen geld terug ook al lijkt dit zo normaal tegenwoordig om te doen. Bedankt voor alle moeite en fijne service. Ga zo door, ik kom graag nog eens terug misschien voor een televisie of barbecue :- Bedankt!
Mooie winkel, alleen jammer dat wij niet geholpen werden. Mijn vriendin en ik wilde een melitta barista smart T volautomaat bestellen. Alleen telkens ging het personeel naar oudere mensen om te helpen/advies te geven. Nadat 3 mensen die na ons binnen kwamen geholpen werden en wij niet, besloten wij te gaan. Op de parkeerplaats hebben wij het koffiezetapparaat besteld bij coolblue.nl Die hielpen ons wel gelijk!
Voor heel veel geld een koffiemachine van Philips Saecco gekocht. Vanaf het begin probleem met natte/vieze koffie schijfjes restant en dit bij de winkel aangegeven. Stonden niet open voor het geven van garantie, oplossen met Philips werd naar mij gepushed, ben ik niet mee akkoord gegaan. Machine gebracht waarna 3 weken kwijt. Machine retour ontvangen, probleem opgelost - nieuwe Z-groep gekregen - maar nu was het deurtje scheef en sloot moeilijk. WEER proberen mij het probleem zelf met Philips op te laten lossen, niet mee akkoord gegaan en nu machine iets meer dan 2 weken kwijt. Nu weer het probleem van zeer natte koffie schijfjes... wordt er moe van......... geen zin om weer terug te gaan en machine voor lange tijd kwijt te zijn... Contact met Philips gaf mij aan dat ik onderhoud moet plegen, maar de Z-groep is net nieuw!! kon dit niet een het verstand van de medewerkster brengen. Haar oplossing... terug naar de winkel, maar dan ben ik de machine zeker weer 3 weken kwijt... gaf zij ook aan.... Ik begin er moe van te worden en mijn lage beoordeling is eigenlijk nog hoog, dit omdat ik wel vind dat Koffiediscounter vriendelijk personeel heeft die zelf ook aangeven het er niet mee eens te zijn, maar zij de klant moeten pushen de problemen zelf met de leverancier op te lossen..
Coronel is niet zo snel. Even cups halen, je gaat naar Naarden pakt 5 blikken loopt naar de balie tot zo ver goed. 2 klanten voor me pech dame achter de balie weet elke keer heel lang te doen met het afrekenen even met de klant de winkel in daar even kletsen en weer terug even winkel in Aa! afrekenen Oo! kassa systeem werkt niet goed 2e klant helpen zelfde verhaal a ik ben aan de beurt Oo! momentje moet even wat doen mmm paar minuten gewacht a ze is terug Oo! toch niet moet nog even naar collega in de winkel wat vragen Aa! weer terug ik vraag waarom het allemaal zo lang moet duren er lopen ongeveer 6 man kan er niet iemand alleen aftrekken en andere helpen in de winkel nee dat kan niet oké afrekenen, maar of toch niet NEE! helaas moet ze wat vragen aan collega over de kassa, heren bedankt ik ga het wel ergens op internet bestellen. 2 kassa’s 1 in gebruik collega’s die langs lopen en zegen ik kom er aan en vervolgens niet meer terug komen.
Vrijdag besteld omdat we de cups zaterdag in huis wilden hebben. Nu, op dinsdag, nog steeds niks ontvangen. Mails gestuurd en gebeld, maar er kan pas vrijdag een nieuwe zending worden verstuurd. Er moet nl. eerst worden gekeken wat er mis is gegaan. Slechte service.
Ik heb de koffiemachine DeLonghi Magnifica S Ecam 22.110.B. Op site mooi filmpje over werking gezien, dat is echt toegevoegde waarde. Mooi ook dat overzichtelijk bij bestelling de assecoires voor reiniging stonden. Kon je gelijk met korting altijd goed mee bestellen. Toch nog even op Redcoon gekeken was paar euro goedkoper maar daar moest ik op zoek naar de juiste reinigingsproducten. Dat is te veel werk. Dus gekocht bij de gebroeders Coronel en net als in de reclame razendsnel bericht ontvangen en volgende dag het apparaat in huis, compleet en werkend!. Goede koffie gezet en lekker genieten!!!
Een mooie volautomaat espressomachine onlangs gekocht. Een demomodel, maar die zag er nog prachtig uit! De koffie smaakt lekker en is eenvoudig te zetten. Koffie-apparaat gaat automatisch in de ochtend aan, dus nooit meer wachten en dus direct koffie. Personeel in de winkel was deskundig & geduldig gezien mijn vele vragen, aangezien het voor mij de eerste aankoop betrof van een volautomaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid