facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiebranderij Eethuis

Koffiebranderij Eethuis
"Het voormalige eetcafé is na een verbouwing van enkele maanden inmiddels omgetoverd tot een sfeervolle bistro. Wij zijn vanaf 6 maart geopend en u bent dan ook van harte welkom voor een smaakvol diner! Alle gerechten worden vers bereid waardoor u de pure smaak proeft.De bistro is gelegen in het centrum van het pittoreske Dokkum. Het ruim tweehonderd jaar oude pand heeft voorheen dienst gedaan als koffiebranderij en theepakhuis.Graag tot ziens bij Bistro De Koffiebranderij!"
Adres: Legeweg 5 , Dokkum 9101 MB, NL
Telefoonnummer: 0519 222 862
Stad: Dokkum
Route: Legeweg 5
Postcode: 9101 MB



op zoek naar gerelateerd: eetcafe dokkum, raadhuis restaurant, nieuw restaurant dokkum
Recensies
Wat een geweldig restaurant is dit! Er zijn veel prachtige restaurants in dokkum, ff n dilemma dus om de juiste te kiezen. Maar wat zijn we blij dat we voor bistro de koffiebranderij hebben gekozen. Het smaakpallet en de gerechten van de kok zijn grandioos. Al in veel restaurants gegeten maar dit is absoluut 'n 10 waard. Ook complimenten voor de gastvrije bediening. Dit restaurant is echt een pareltje. Wij zijn fan van friesland. Waren we trouwens al, we komen zeker nog eens terug
Heerlijk gegeten in een gezellige bistro. Personeel Juliawas erg vriendelijk en de kwaliteit van het eten was zeer goed. Complimenten voor de kok. Komen de volgende keer zeker terug.
Wat super heerlijk gegeten,goede kok, heel mooi geserveerde gerechten ,echte smaaksensatie,en vriendelijke attente medewerkers; zeker voor herhaling vatbaar,dit is echt een verborgen parel waar je heerlijk kunt eten in Dokkum.
Super lekker gegeten!! Aanrader als je in Dokkum bent. Er wordt fantastisch gekookt en super vriendelijk bedient. Fijne avond gehad.
Wat een onwijs fijne plek om heerlijk te eten! Een klein restaurantje waar ze goed weten wat ze doen! Eten is van goede kwaliteit en er is genoeg keuze! Ook de bediening was erg leuk en gezellig! Echt een aanrader als je een fijne plek in Dokkum zoekt om uit eten te gaan!
Gezellige plek met goede bediening en heerlijk eten!! Veel keuze en voor ieder wel wat lekkers op de kaart! Een aanrader!
Super lekker gegeten in dit kleine maar gezellige restaurant. De pittige pompoensoep is sterk aanbevolen..
Voor de 2de keer wezen eten .maar het was weer super ..heerlijk . leuke vriendelijke bediening echt een super restaurant we komen gauw weer eens eten .
Heerlijk gegeten hier vanavond! De gerechten worden met zorg bereidt en smaken even heerlijk als dat ze er uit zien. Het personeel is zeer vriendelijk. Wij komen hier zeker vaker terug!
Goede schnitzel gegeten. Duitse kwaliteit daarmee bedoel ik echt goed. Aardige bediening. De kok wist veel te vertellen over de historie van Dokkum. Dat was een leuk extraatje. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid