facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffiebakkers

Koffiebakkers

Info

Koffiebakkers is het nieuwste koffie- en lunchcafé van Goirle. Je kunt bij ons terecht voor koffiespecialiteiten, gebak en de heerlijkste lunchgerechten.



"Koffiebakkers is het beste lunch- en koffiecafé van Brabant met de hoogste waardering. Geniet van de lekkerste koffiespecialiteiten, ons heerlijk huisgemaakte gebak of onze unieke lunchgerechten zoals onze dik-belegde broodjes met koud en warm beleg en onze verse dagsoep. Al onze producten zijn ook eenvoudig mee te nemen."
Adres: De Hovel 18, 5051NP Goirle
Stad: Goirle
Route: De Hovel 18
Postcode: 5051NP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum Goirle Centrum Goirle 65 meter Een leuk relaxed winkelcentrum. Mode voor man, vrouw, kinderen, jong en oud. Schoenen...
HealtyLife HealtyLife 2 km Are you ready to start your new healthy lifestyle? You're in the right place! We hav...
Recensies
Een lokale ondernemer die bovenmatig presteert. Gezellige en gemoedelijke ervaring, om hier te lunchen. De Special: 'het lunch 12-uurtje', werd terplekke aangepast, omdat ik naar een vegetarische variant vroeg, geen probleem, de klant staat voorop blijkbaar. Daarnaast smaakte die ook nog prima, voor een schappelijke prijs. Niet voor niets de prijs van de beste Brabantse lunchroom 2021—2022 ontvangen, is mijn ervaring. Daarbij vriendelijk personeel en keurige bediening. In zou zeggen: tot ziens.
Gezellige tent én lekkere echte cappuccino.Service: 4/5
Erg gezellig en leuk zaakje, mooi sfeervol ingericht, vriendelijke eigenaar en een mooie keuze aan koffies, gebak en lunch. De prijzen zijn ook erg goed, helemaal niet duur! Zeker aan te raden om een keer langs te gaan!
Altijd vriendelijk, netjes, gezellig en lekker eten... Top! Eten: 5/5
Vermoedelijk een onervaren bediende aan het werk vandaag, want de service was iets minder dan we gewend waren door de eigenaar. Geen reden om niet terug te komen, maar wel een verschil met vorige ervaringen. Vegetarische menuopties: De vegetarische salade besteld met brie maar die werd helaas geserveerd met vlees, dat was een tegenvaller. Het werd wel snel opgelost en excuses werden aangeboden. Een gratis drankje oid als tegemoet had ik wel kunnen waarderen.
hele aardige man in de keuken, brede lach en heel vriendelijk maakt gelijk je komst beter, je voelt je welkom, lekker genoten van koffie met gebak, prima service echt een aanrader
Heerlijke high tea besteld, maar dan niet de standaard variant. Alles was mogelijk, combinatie van broodjes en gebak naar eigen wens samen gesteld. Super service en goede kwaliteit. Bedankt, Tom.
Beste ontbijt- en lunchtent van Goirle, super leuk ingericht en echt heerlijke broodjes. Fijn personeel en een ondernemer die het helemaal snapt, alles perfect gedaan!
Ik kom hier graag om een koffietje te drinken of een broodje te eten. Ze hebben ook lekkere taartjes. Hele vriendelijke, attente bediening en de prijzen zijn netjes. Kindvriendelijkheid: Er is een speelhoekje. Kinderstoelen zijn aanwezig, net als een verschoonplek.
Ik drink daar altijd koffie met vriendinnen, omdat je er heerlijk zit en heel vriendelijke eigenaar. Ook keer broodjes besteld waren lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid