facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffie Service Waddinxveen

Info


Heeft u al een mooie compacte koffie-machine, maar werkt deze niet meer naar behoren? Klik dan op een van onderstaande knoppen en neem contact op!
Wij voeren reparaties en onderhoud uit op de meeste compacte koffie-machines, voor zowel de zakelijke als p



"Bel voor uw bezoek 0182-700609LET OPZaterdags geopend van 11.00 tot 15.00Doordeweeks open op afspraak!Heeft u ook zo’n mooie compacte koffiemachine, maar werkt deze niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op!Wij voeren reparaties en onderhoud uit op de meeste compacte koffiemachines, voor zowel de zakelijke als particuliere markt.Voor Jura koffiemachines hebben wij de meeste gangbare onderdelen in huis zodat u weer snel kunt genieten van een heerlijke bak koffie!"
Adres: Zuidelijk Halfrond 4, 2801DD Gouda
Telefoonnummer: 0625518077
Stad: Gouda
Route: Zuidelijk Halfrond 4
Postcode: 2801DD



op zoek naar gerelateerd: Jura Waddinxveen, Gereviseerde Jura kopen, Sven Wijnen, Zetgroep Jura vervangen, Drainageventiel Jura vervangen, Mercuriusweg 27 Waddinxveen
Recensies
Top service gehad! Mijn espresso machine had onderhoud en reparatie nodig. Op advies van iemand naar koffie service waddinxveen gegaan. Er word de tijd voor je genomen, en krijgt duidelijk uitgelegd wat er waarschijnlijk aan de hand is en wat er uiteindelijk aan gedaan is. Mijn machine doet het weer zoals het hoort. Zeker een aanrader om heen te gaan!
Wij hebben een jura E8 met garantie gekocht bij Sven en zijn fantastisch geholpen, hij heeft uitgebreid de tijd genomen om alles heel goed uit te leggen. KSW is een prima en heel betrouwbaar adres, we voelden ons erg op ons gemak. We blijven dan ook zeker klant voor het onderhoud
ons koffiezetapparaat is door Sven opnieuw vakkundig nagekeken en schoongemaakt. Fijn dat er nog echte vakmensen zijn met hart voor hun vak. De koffie smaakt weer prima. Sven bedankt!!
Fijne service, neemt echt de tijd om vooraf even door te nemen en eventueel de diagnose te stellen. Onze Impressa F90 draait weer als een zonnetje op Bonaire. Sven, dank je wel. "Live on Bonaire is nog fijner met een goed bakkie koffie "
Wij hadden een defecte Delonghi machine gehad en wilde kijken of er misschien nog iets mee gedaan kon worden. Sven had in een mum van tijd het probleem gevonden en snel een nieuwe printplaat besteld en erin gezet. Hierna nog een beurtje en de O-ringen vervangen en toen hadden wij voor een prachtig prijsje een mooie zo goed als nieuwe koffiemachine. Lekker gedaan Sven! Wij zijn enorm blij!
Gevonden via marktplaats voor reparatie aan mijn Siemens EQ6 series 700. Duidelijke prijs indicatie en afspraken vooraf en de machine was binnen de prijs range gerepareerd en een paar dagen eerder klaar dan initieel afgesproken. Als het nodig is liever niet kom ik hier zeker terug!
Goed, snel en vriendelijk geholpen. Onze oude Jura draait weer als een zonnetje
Jura was na 5 jaar dringend aan onderhoud toe. Koffie smaakt nu 10 keer beter! Goed geholpen, uitgebreid verteld wat er moest gebeuren en de vervangen onderdelen laten zien. Over twee jaar weer terug.
Leuke zaak, goede uitleg over de machines, goede service en altijd snel antwoord. Ook verkoopt Sven lekkere koffie, aanrader!
Geweldige service van Koffie Service Waddinxveen, nadat we een probleem hadden, konden we direct bij Sven terecht. 5 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid