facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffie-Mok

Koffie-Mok

Geschiedenis

Koffiecorner waar je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van koffie, thee, sapjes, Smoothies, heerlijke broodjes en gebakjes.
En natuurlijk WIFI!!!



"Koffie-Mok is een Koffie corner waar je de lekkerste koffie, broodjes, en verschillende lekkernijen kunt krijgen en op kan eten in een gezellige omgeving. lekker genieten !! ook TO-GO"
Adres: De Ruyterstraat 2, 1541CW Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 0681214130
Stad: Koog aan de Zaan
Route: De Ruyterstraat 2
Postcode: 1541CW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pofferbak De Pofferbak 1 km Heerlijke poffertjes bereid met de beste ingrediënten op een Oud Hollandse bakfiets -...
Recensies
De eigenaresse is erg vriendelijk, het ziet er gezellig en netjes uit. De koffie is er ook heerlijk en er is airconditioning en gratis WIFI. De broodjes zijn vers en je kunt er ook ontbijten. Het is er ook ideaal voor een tussen stopje of om lekker een kopje koffie te drinken. Aan de overkant is een parkeerplaats en je kan daar gratis parkeren. Het is zeker een aanrader.
Op zondag ochtend gaan wij altijd uitgebreid wandelen met onze teckel. De ene zondag naar Beeckenstein, dan weer zaanse schans en dan na het wandelen even een kopje koffie. In onze woonplaats lopen we ook en dan drinken we altijd een kopje koffie bij de koffie mok. Heerlijk even onthaasten. Heerlijke koffie met wat erbij voor een betaalbare prijs.
Heerlijke koffie, verslavende ChaiLatte, zalige appeltaart om nog maar niet over de brownies, muffins en donuts te spreken. Leuke locatie om even bij te kletsen maar To-Go net zo fijn!! Kortom: AANRADER!!!
Heerlijke koffie en zoetigheden. Klantvriendelijke service met een glimlach. En niet onbelangrijk men houdt zich aan de covid maatregelen! Ook nu coffee to go!
Vanaf buiten ziet het gebouw er top, albert heijn is niks vergeleken met wat je daar kan krijgen. Koffie was perfect dus zou maar snel langsgaan. Service was ook helemaal top.
Echt een ontzettend leuk klein cafeetje. De broodjes zijn een echte aanrader heerlijk met een bakje verse jus d'orange en een krantje erbij! Super !!
Gezellige plek om rustig een lekker broodje te eten en een lekker kopje koffie te drinken. Vriendelijke bediening. Een plek waar je even tot rust kan komen.
Gezellig ongedwongen sfeer en de eigenaresse is erg vriendelijk! Heerlijk om even een kop koffie te drinken, wat te eten en bij te kletsen met vriendinnen
Leuke gezellige plek om even een lekker bakkie te doen, ook hebben ze een kleine kaart.
Heerlijke koffie met huisgemaakt lekkers in een sfeervolle huiskamer. Ook een leuke plek voor ontbijt of lunch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid