facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffie Eend

Koffie Eend

Info

Met onze unieke Koffie Eend ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere en unieke manier verrassen met een versgezette kop lekkere koffie.
Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantantische koffiebeleving.

Geschiedenis

De Koffie-Eend is een mobiel koffieconcept voor Italiaanse koffie op elk evenement en elke locatie. We vinden kwaliteit belangrijk en daarom smaakt onze koffie perfect! Met de Koffie-eend heb je een exclusieve koffiebeleving op de locatie die jij wilt. Je kunt onze Koffie Eend of een mobiele koffiebar huren voor jou evenement. Daarbij kun je kiezen uit verschillende mobiele bars.
Met onze Koffie Eend ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere en unieke manier verrassen met een versgezette kop lekkere koffie. Onze Koffie eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met professionele espressomachine. Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantantische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.



"Bij Moving Coffee kun je een mobiele koffiebar huren voor Italiaanse koffie op elk evenement en elke locatie. Moving Coffee is een mobiel koffieconcept. We kunnen dus verse Italiaanse koffie maken op jouw locatie. We vinden kwaliteit en smaak belangrijk en daarom smaakt onze koffie perfect! Moving Coffee is een mobiele Barista service met een mobiele koffiebar. Moving Coffee staat voor een exclusieve koffiebeleving in de koffiecatering, op de locatie die jij wilt. Bij ons kun je kiezen uit verschillende mobiele koffie concepten. Je kunt onze Koffie Eend, KoffieKar of mobiele koffiebar huren voor jouw evenement."
Adres: Giek 4, 3891 KB Zeewolde
Telefoonnummer: 0634197908
Stad: Zeewolde
Route: Giek 4
Postcode: 3891 KB



op zoek naar gerelateerd: Koffie car, MOVING coffee, Koffie truck huren, Barista wagen huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moving Street Food Moving Street Food 427 meter Heel lekker. Erg goede burgers, spareribs en heerlijke patat. Deze kwaliteit moeten j...
Recensies
Heerlijke koffie, de koffie-eend van Moving Coffee is een erg leuke toevoeging geweest bij ons feestje. Albert bedankt!
Bij de heropening van onze Monuta locatie in Bussum werden de bezoekers verwend met de diverse koffies van barista Alida . Het werd enorm gewaardeerd.
De koffiekuiken van Moving Coffee was onmisbaar op ons huwelijksfeest. Het verhoogde absoluut de sfeer en het was ook nog eens heerlijke koffie. Albert is heel relaxt en fijn in de omgang. En zelfs met 1,5 meter afstand was het allemaal makkelijk te doen.
Wat was het een feestje om Moving coffee op onze festival bruiloft te hebben. Ons eerste drankje als getrouwd stel ,de heerlijke koffie !! En wij zijn niet de enige die er zo van genoten hebben. Ontzettend bedankt dat jullie erbij waren. Als wij ons vijf jarig jubileum vieren ,doen wij t waarschijnlijk nog eens dunnetjes over en dan weten wij jullie zeker te vinden. Jeroen & Diana Petersen
Al jaren komen Albert en Alida met hun mobiele coffeebar op de voedselbank Nijkerk gratis de laatste uitgiftedag van het jaar opvrolijken. Het was weer super gezellig afgelopen woensdag. Heel hartelijk dank weer.
Wij willen Albert en Alida bedanken voor de heerlijke koffie tijdens onze bruiloft. Het was echt een feestje dat jullie er stonden en de gasten hebben er ontzettend van genoten! We hebben er heel veel complimenten over gehad. Dank ook voor het flexibele meedenken Albert en jouw vrolijke manier van werken Alida! Echt super leuk was dat.
Afgelopen vrijdag hebben wij genoten van de heerlijke koffie op onze bruiloft! Wij hadden de koffie kar in onze tuin staan en onze gasten waren blij verrassend. We hebben nog de hele avond gehoord hoe leuk ze het vonden en hoe lekker de koffie was. Zeker een aanrader! Albert, nogmaals bedankt!
Afgelopen zaterdag hebben wij de 60e verjaardag van mijn man gevierd. Moving Coffee was er ook met het Koffie Kuiken. Wij en onze gasten hebben genoten van de heerlijke koffie. Het geeft meteen een gezellig sfeer zo'n koffiekar. Complimenten ook voor de koffieschenkers, Albert en Alida!
In de afgelopen maand hebben wij voor 2 bruiloften bij ons thuis Moving Coffee gevraagd. Albert en Alida waren eerst met hun koffie-eend en de tweede keer met hun Camion de café echt een verrijking! Heerlijke koffie en ontzettend vriendelijke mensen. De uitstraling van de eend en de camion zijn ook echt fantastisch! Daarnaast een goede, snelle en duidelijke communicatie maakt het voor ons allemaal echt een aanrader.
Voor de familie BQQ van HC Nijkerk heeft Moving Coffee met de gezellige koffiekuiken voor heerlijke koffie en thee gezorgd! Een heel mooie aanvulling op deze dag! Albert en Alida zijn zeer vriendelijke mensen. Communicatie was ook top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid