facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffie BelevingsCentrum powered by CasaBarista

Koffie BelevingsCentrum powered by CasaBarista

Info

Casabarista is een espresso koffie speciaalzaak met deskundige service door Barista's én scherpe prijzen. In het Koffie Belevingscentrum hebben we een ambachtelijke branderij en een eigen technische dienst. Ook voor koffie-opleidingen en -trainingen.

Geschiedenis

Bij CasaBarista Arnhem ben je van harte welkom voor professionele uitleg van topklasse koffie & espresso apparatuur. Van espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen tot barista tools & accessoires.

Als het genieten van lekkere smaak en mooie techniek samenkomen gaat m'n hart sneller kloppen. Zo komt het dat ik ooit ben begonnen met het repareren en restaureren van espresso apparatuur. Oude klassieke lever espressomachines spreken tot de verbeelding en zijn vaak prachtig vormgegeven. Moderne espressomachines zijn minstens even interessant. Door technische hoogstandjes wordt de kwaliteit van de thuis versbereide koffie en espresso steeds beter. Graag adviseer ik je daarover.

Op mijn zoektocht naar de ultieme espresso heb ik veel kennis opgedaan over de technische invloeden op het uiteindelijke kopje koffie. Met veel passie vertel ik graag waar je allemaal op kan letten bij het uitzoeken van de juiste koffie apparatuur en hoe je het uiterste haalt uit de combinatie barista, koffiemolen, espressomachine en koffieboon. Veel oefenen en goed proeven zijn bij mij de sleutelwoorden. Ik nodig je dan ook van harte uit voor tekst en uitleg, maar vooral ook voor het proeven van een heerlijke espresso, ristretto of caffè macchiato. Tijdens het proeven vertel ik je graag meer over de eigenschappen en het onderhoud van de espressomachines en bonenmalers uit het assortiment van CasaBarista.

Dus heb je je oog laten vallen op een van onze koffie & espresso producten, bel gerust om een afspraak te maken.

Je bent bij mij ook van harte welkom voor barista koffie workshops en onderhoud & reparaties van espresso apparatuur. Of het huren van een espressobar met barista voor feesten, beurs of evenementen.

Joost is gecertificeerd Barista SCAE level 1, 2 en Master Barista basic.

Je kunt CasaBarista Arnhem ook op Twitter volgen.

Graag tot caffè!

Joost Jorritsma
CasaBarista Arnhem



"Bij het Koffie BelevingsCentrum ben je van harte welkom voor topklasse koffie & espresso. We bieden alles rond het thema koffie. Van espresso-apparatuur, koffiemolens, vers gebrande koffiebonen, barista tools, trainingen en opleidingen, technische servicedienst tot mobiele espressobars op events. In onze ambachtelijke micro-branderij wordt elke week kakelverse koffiebonen gebrand. Alle benodigdheden voor koffie onder één dak voor consument en horeca.Je bent bij het Koffie BelevingsCentrum van harte welkom voor:– Vers gebrande koffie uit de ambachtelijke micro-branderij– Espresso apparatuur & accessoires van CasaBarista– Barista koffie trainingen & opleidingen– Onderhoud & reparaties van espresso-machines en koffiemolens– Restauratie"
Adres: Hogeweg 1, 6881 EA Velp
Telefoonnummer: 026-8200332
Stad: Velp
Route: Hogeweg 1
Postcode: 6881 EA



op zoek naar gerelateerd: Casa barista Velp, Koffie toebehoren, Koffie winkel Arnhem, Koffie hoekje accessoires, Micro branderij, Latte art workshop Gelderland, Espressomachine occasion, Rocket espresso tweedehands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lash-Art Lash-Art 308 meter Vakkundig advies en behandelingen
Rt Praktijk Velp Rt Praktijk Velp 500 meter
Mayawijsheid Mayawijsheid 574 meter www.mayawijsheid.nl Wil je leren hoe je jezelf coacht met de Tzolkin kalender? Ik bie...
Varen doe je Veilig Varen doe je Veilig 575 meter Opfrissen van praktijkkennis motorbootvaren, individueel en in groepsverband, behalen...
Groenendaal Studieallee Groenendaal Studieallee 592 meter Gister begonnen met de study smart cursus en ik ben super enthousiast! Al veel gehad ...
Astrum College Horeca, Travel & Leisure Astrum College Horeca, Travel & Leisure 1 km Super leuke school!
Bos- en Natuurbeheer - Van Hall Larenstein Bos- en Natuurbeheer - Van Hall Larenstein 1 km Hbo-opleiding Bos- en Natuurbeheer
Serhat Impex Velp B.V. Serhat Impex Velp B.V. 2 km Serhat Impex Velp B.V. is sinds 1988 de pionier in het distribueren en verhandelen va...
Recensies
Zoals omschreven in de eerdere reviews, een erg fijne zaak. Voor de koffieliefhebber een lust voor het oog maar ook voor de oren .
Passie voor koffie! Joost en Manuela ontvingen ons zeer gastvrij. Fantastische ruimte met veel moois voor de koffiegek. De passie voor koffie wordt met enthousiasme overgedragen. Goede en no-nonsense adviezen. Na aanschaf van de machine fantastisch op weg geholpen. Ook de koffiebonen, die ze zelf vers branden, zijn heerlijk. Aanrader!
Kom hier al jaren. Prima advies over alles wat met koffie te maken heeft. Workshops, machines en koffie die ze zelf branden. Enthousiasmerende medewerkers die weten waar ze het over hebben. Ook voor onderhoud en reparatie een topper.
Heel erg mooi en uitgebreid assortiment. Prima advies kennis van zaken en enthousiasme en een aanrader. Ik heb er een mooi apparaat gekocht. Een andere dan ik dacht te gaan kopen. Goed advies!
Wat een vakmensen. Eerlijk advies. Service is top..ff bellen en het wordt geregeld. De koffie uit hun eigen branderij is top voor een goede prijs. Technische dienst is voor ons helemaal top en accuraat. Ga zo door!!!
Ik heb er geweldige koffiemachine gekocht! Super blij mee!
Bestel altijd de brasil koffie. Nergens betere koffie kunnen krijgen.
Mooi bedrijf en gepassioneerde medewerkers. En de koffie is super!
Als je van koffie houdt moet je hier zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid