facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kofferbakverkoop bij Brasserie Buitenhuis

Kofferbakverkoop bij Brasserie Buitenhuis

Info

Snuffelaars opgelet! Iedere eerste zaterdag van de maand (van april t/m november) vind je op de parkeerplaats van Brasserie Buitenhuis de beste koopjes tijdens de kofferbakverkoop. Wil je spullen verkopen? Het huren van een parkeerplaats kost € 12,50.



"Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten. Even echt tijd hebben voor elkaar in een hippe en relaxte ambiance. Jong of oud, je voelt je bij Brasserie Buitenhuis direct thuis. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee."
Adres: J. pellenbargweg 2, 2235 SP Valkenburg, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Valkenburg
Route: J. pellenbargweg 2
Postcode: 2235 SP



op zoek naar gerelateerd: Rommelmarkt Buitenhuis, Kofferbakverkoop Vliegveld Valkenburg, Kofferbak verkoop Leiderdorp, Kofferbakmarkt Valkenburg, Kofferbakverkoop Zuid-Holland, Kofferbak verkoop Leiden, Rommelmarkt Valkenburg zh, Brasserie Buitenhuis 2 september
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Castellumpop Stichting Castellumpop 2 km Stichting Castellumpop
Thisisfortytwo Thisisfortytwo 172 km Een congrestival waarbij ondernemers 24 uur pauze nemen om een betere versie van hunz...
Kerstmarkt Gemeentegrot Kerstmarkt Gemeentegrot 173 km Wat was dit een ervaring... en wat was dit mooi. Helaas is dit jaar vanwege covid de ...
Zandsculpturen Valkenburg Zandsculpturen Valkenburg 174 km De moeite waard om deze grot eens te bezoeken. Het thema is 'Middle-East' dus niets s...
Thehauntof Thehauntof 174 km Op 25 en 31 oktober van 18:30 tot 23:00 uur: The Haunt Of Dr. Joseph Kirchhoffs, kapi...
Recensies
erg leuke locatie zo aan het water, erg makkelijk gratis parkeren mis helaas een laadpaal. Het personeel is erg vriendelijk en het eten is lekker. Daarna nog even een korte wandeling langs het water gelopen richting de surfschool die er pal achter ligt. Kortom aanrader!
Prachtig gelegen aan het Valkenburgse meer. Heerlijke gerechten en vriendelijke bediening. Veel jonge mensen. Tussen de kamerplanten worden creatieve gerechten geserveerd. Wij waren er op een koude winteravond, maar we kunnen ons voorstellen dat op een prachtige zomerdag deze locatie geweldig is voor een geslaagd dagje aan het water.
Ben er met een vriendin geweest zij kende het daar ik vond het eten heel goed zitruimtes gezellig en groot. Supervriendelijk personeel. Ik kan het iedereen aanraden denk dat het zomers nog drukker zou zijn vooral om het dichtbij het valkensmeer ligt.
Leuke locatie aan het water met genoeg parkeergelegenheid. Van binnen is het leuk ingericht met de vele echte goed onderhouden planten. Binnen is het lekker warm. Het ontbijt smaakt goed en is leuk aangekleed. Ook de huisgemaakte boterkoek is goed van smaak. Het service wat gebruikt word zit er netjes uit. Goede wifi aanwezig met wachtwoord op de kaart waardoor je het niet hoeft te vragen. Leuk detail is dat ze hun eigen spotify playlist hebben, die je ook via de kaart kan openen.
Op een schitterende plek aan het Valkenburger meer bij Leiden ligt deze brasserie. Wij zaten op het ruime terras, lekker in de zon. Koffie met een hazelnootgebakje dat laatste van het fameuze Maison Kelder!. Maar uiteraard staat op de kaart meer. Veel meer. Uitstekende plek om nog eens te bezoeken.
Buiten ziiten met uitzicht over het meer. Veel mensen aanwezig uiteraard op een zomerse dag maar je hoeft niet zo lang te wachten totdat je drankje op tafel komt. Heeft een groot parkeerterrein .
Geweldige tent aan het Valkenburgs meer. Alleen reserveren is wel handig vooraf. Bijna altijd druk bij mooi weer. Schaduw plaatsen zijn dan schaats. De organisatie en eten is top. Lunchen is zeker bij mooi weer bijna een must. In de omgeving ook nov veel te doen. Qua stijl is alles prachtig opgezet. Je bent echt op vakantie. Zeker als je daarna het meer nog even induikt! Parkeren is meestal top bij normaal zonnig weer.
Een top plek op het randje van Leiden & Katwijk voor eigenlijk de hele dag ontbijt/lunch/borrel/diner. Vriendelijke bediening, snelle service, lekker eten prijs kwaliteit is goed. Óók een mooi plekje om de zon te zien zakken.
Brasserie Buitenhuis in Valkenburg is een fantastische lokatie. Lekker zitten op het terras, kijkend naar surfers, zeilers en vogels. Eten is erg goed. Achter in de treincoupé kun je een feestje geven. Leuk. Perfecte lokatie.
Hele leuke plek om een drankje te doen of iets lekkers te eten. Mooie locatie en vriendelijk personeel. Eten en drinken was goed. Wel aan de duren kant. Gratis parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid