facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koenraads aannemersbedrijf

Koenraads aannemersbedrijf

Info

bouwkundig herstel en 24-uurs service na calamiteiten.



"Koenraads regelt & herstelt. Koenraads staat voor vakwerk met vakkundige mensen en kwalitatief materieel. Door alles in-house aan te bieden zijn wij snel inzetbaar. We geloven in korte lijnen, secuur werken en de juiste kennis tijdig inzetten op de juiste locatie."
Adres: Minervum, 4817ZL Breda
Telefoonnummer: 076-5991225
Stad: Breda
Route: Minervum
Postcode: 4817ZL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Ivm daklekkage hebben we onderzoek moeten laten doen of de klacht gegrond is om gedekt te worden door de verzekeraar. Centraal Beheer stuurt ons iemand van Koenraads aannemersbedrijf, in ons geval Daphne Mooiman. Eenmaal aangekomen bleek dat ze onvoorbereid was: het dak moest gecontroleerd worden, maar ze had geen ladder bij zich. Vervolgens de inspectie zelf: met een metertje constateren dat het dakbeschot te vochtig was. Dat weten we ook wel: onze klacht was het doorweekt en beschimmeld was, foto's hadden we al opgestuurd. Hoe nu verder? Wij denken dat het dakbeschot alleen vervangen kan worden als het dak er af gaat, maar Daphne wist ons gerust te stellen dat dat niet hoefde. We konden het aannemersbedrijf bellen ná de dakreparatie, dan konden zij alsnog van binnenuit? het dakbeschot vervangen. Ik vond het sterk, en zag daar de mogelijkheid niet van in, maar ik geloof graag de professional. Enkele weken later, nu de dakreparatie geplanned is, krijgen we een mail van Koenraads dat het dakbeschot alleen vervangen kan worden tijdens de dakreparatie zelf! De oplossing geboden door Daphne is dus lariekoek. De dakreparateur zou het dak eraf moeten halen, Koenraads erbij moeten betrekken voor het dakbeschot, en daarna weer verder met hun werkzaamheden. Precies waar we bang voor waren, want de dakreparateur gaat niet wachten op een ander of we betalen hun wacht-uren door. Des te triester dat we binnen enkele dagen na deze "inspectie" gelijk 99+ euro moesten aftikken voor deze inspectie van 10 minuten, die ons 0,0 verder heeft gebracht! Dat is makkelijk geld verdienen voor team Koenraads, geen wonder dat de werkgever zo blij is met Daphne. Maar of de klant blij is..?
Dit bedrijf is i.v.m. een grote lekkage en i.v.m. schade na inbraak diverse keren bij ons geweest. Zij houden zich altijd aan de afspraken, willen geen halve oplossingen maar gaan ervoor om alles 100% hersteld te krijgen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je zou willen dat àlle bedrijven zo zouden zijn.Service: Algemene reparaties
Uitstekend geholpen door fa. Koenraads met het verhelpen van een lekkage. Compleet ontzorgd, altijd correct behandeld en zeer tevreden over het resultaat. Fijne mensen. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid