facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koeltechnisch Buro Midden Nederland

Koeltechnisch Buro Midden Nederland

Info

Welkom bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland

Geschiedenis

Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een gespecialiseerde STEK en NVKL - erkend koeltechnisch bedrijf.
Al 40 jaar zijn wij een gevestigde naam binnen de koeltechnische branche. Door onze jarenlange praktijkervaring en merkonafhankelijkheid zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in staat u een passend advies te geven.
Wij kunnen u van dienst zijn op gebied van vele vormen van bedrijfskoeling en airconditioning. Zowel in nieuwbouw als reparatie en onderhoud.
Denkt u hierbij aan: winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen, grootkeukens, restaurants, groothandels, slagerijen, slachthuizen, fruitsector, supermarkt etc etc.
Kort om een breed scala aan professionele diensten die wij op maat voor bedrijven en particulieren kunnen leveren.
Koeltechnisch buro Midden Nederland heeft een 24 uur SERVICE, 7 dagen per week het gehele jaar door! Wat wij beloven maken we waar.
Vele bedrijven en instellingen, groot en klein en ook particulieren kozen daarom voor de service van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.



"Koeltechnisch Buro Midden Nederland is een gespecialiseerde STEK en NVKL - erkend koeltechnisch bedrijf.Al 40 jaar zijn wij een gevestigde naam binnen de koeltechnische branche.Door onze jarenlange praktijkervaring en merkonafhankelijkheid zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in staat u een passend advies te geven.Wij kunnen u van dienst zijn op gebied van vele vormen van bedrijfskoeling en airconditioning. Zowel in nieuwbouw als reparatie en onderhoud.Denkt u hierbij aan: winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen, grootkeukens, restaurants, groothandels, slagerijen, slachthuizen, fruitsector en supermarkten"
Adres: Provincialeweg 52, 4031 JM Ingen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0344-689393
Stad: Ingen
Route: Provincialeweg 52
Postcode: 4031 JM



op zoek naar gerelateerd: Midden Nederland kaart, Koopsretail
Recensies
Super bedrijf, staan altijd voor je klaar, vaak op onmogelijke tijden gaat er iets stuk en altijd lossen ze het op. Eerlijk bedrijf waar je op kan bouwen en vertrouwen.
Super bedrijf. Grandioze service. En ze doen wat je met de afspreekt.
Altijd super service en kwaliteit producten.
Perfecte service, zeker een aanrader, goede communicatie en vriendelijk team!
Mcd supermarkt kapel Avezaath: Super service goed en uiterst vakbekwaam en betrouwbaar Top
Top bedrijf goede service
Fijn geholpen daar
Vertaald door Google Zeer professionele mensen, hoog gekwalificeerd. Origineel Very professional people, highly-qualified.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid