facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koelink Juwelier

Koelink Juwelier

Info

Fine Jewellery and Watches since 1895



"Al sinds 1895 is Juwelier Koelink hét vertrouwde adres in Oost-Nederland voor al uw juweliersaankopen horloges en sieraden, reparaties, taxaties en adviezen. Officieel dealer van vele merken!"
Adres: Haverstraatpassage 30-34, 7511 EW Enschede
Telefoonnummer: 0534324433
ln.reilewujknileok@ecivresnetnalk
Stad: Enschede
Route: Haverstraatpassage 30-34
Postcode: 7511 EW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: koelink exclusives, juwelier wissink, juwelier enschede, juwelier koelink enschede openingstijden, juwelier gruyters, juwelier koelink haverstraatpassage enschede, juwelier hengelo, koelink horloges
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Wissink Juwelier Wissink 208 meter Vandaag even langs geweest voor een horlogeglas vervangen en eventuele onderhoudsbeur...
Gruyters juwelier Enschede Gruyters juwelier Enschede 223 meter Prima winkel met goede service
Watch Me Enschede Watch Me Enschede 306 meter Wat een mooie collectie oorbellen!! Super vriendelijke mensen. Eerst naar deze winkel...
Recensies
Mijn ring, erfstuk waar ik erg trots op ben, was kapot. Bij Koelink gelijk geholpen en gaven ze ook heel eerlijk aan dat ze niet zeker waren van de mogelijkheid tot reparatie. Mijn ring werd verstuurd naar de goudsmit om de mogelijkheden te bekijken. Na al 2 dagen kreeg ik een telefoontje dat reparatie mogelijk is en nog geen week later heb ik hem alweer om mijn vinger, mooier dat ik hem ooit heb gezien. Top service!
Ik had een gouden ketting gekocht, van ongeveer 500,- wat zo zwak was dat het elke 2 weken wel kapot ging. reperatie kosten moest betalen en er geen ander alternatief is dan 2 opties. Nummer 1. Ik moet bij betalen voor een andere ketting wat 3 keer zo duur is en een dikkere kopen. Of nummer 2 ik moet weer de zelfde nemen die elke week kapot gaat werd me verteld door de medewerksters. En dat er geen andere optie te bieden was. Totaal niet behulpzaam een afrader om hier iets te kopen.
Defect erfstuk van mijn schoonmoeder horloge ter reparatie aangeboden. Er is duidelijk veel zorg aan besteed, goed werkend en als nieuw teruggekregen. Erg blij mee, bedankt voor de goede service!
Superprettige winkel, prachtige uitstraling, ruimen sfeervol. We werden vlot geholpen door erg vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles rondom het gaatjes schieten is erg duidelijk en uitgebreid aan mijn dochter uitgelegd. Prima, echte aanrader voor kwaliteit, service, ruime keuze en prijs-kwaliteitverhouding.
Redelijk een fantastische winkel voor horloges & juwelen. Groot assortiment en het personeel is erg vriendelijk en geeft professionele advies!
Mooie zaak met horloges in alle prijsklassen. Personeel heeft verstand van zaken en kan uitstekend advies geven.
Een mooie winkel met een grote collectie sierraden, ook voor de duurdere sieraden en horloges een goed adres
Top service. De winkel stond vol klanten maar de verkoopdame had alle tijd voor ons.
Ooit hier mijn horloge gekocht , maar moest er gisteren weer heen ivm lege batterij . Bij binnenkomst word jé niet gegroet , moesten lang wachten voor dat we werden geholpen , tis vakantie tijd , dus alle begrip . Verteld waar ik voor kwam, oooo kon zeker niet meteen , werd er gezegd , had ik ook niet gevraagd, maar goed. De verkoopster haar houding , gaf mijn geen lekker gevoel , Naar lang eeeeuuuuuuh van de verkoopster haar kant , werd mij medegedeeld dat ik morgen naar 15.00 terug kon komen . Zo gezegd zo gedaan , bij binnenkomst , werd ik meteen geholpen door dezelfde verkoopster , maar toen zoeken op naam en adres niet lukte , vroeg de verkoopster wat ik kwam ophalen , ik vertelde mijn horloge ivm lege batterij . Toen de verkoopster terug kwam , legde ze mijn horloge niet bij mij neer , maar aan de andere kant van waar ik stond . Heb afgerekend en ik kom hier niet weer , de manier waarop ik geholpen werd en te woord werd gestaan , gaf mij geen prettig gevoel .
Een super toffe ervaring met een tweede gaatje schieten bij mijn dochter. Vandaag zijn wij geweest en alle dames zijn daar stuk voor stuk ontzettend aardig. Veel geduld, liefde en aandacht voor het vak maar ook zeker voor de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid