facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koeleman Elektro

Koeleman Elektro

Info

Koeleman Elektro: De mooiste (web)winkel van Nederland.



"Koeleman Elektro is al sinds 1956 een begrip in de gemeente 'De Ronde Venen' en omgeving. En wij staan met onze enthousiaste medewerkers elke dag weer voor u klaar.In onze winkel hebben wij de mogelijkheid onze producten perfect te presenteren. U vindt er werkelijk alles op het gebied van beleving: zien, horen, voelen, ruiken en proeven."
Adres: Genieweg 60, 3641RH Mijdrecht
Telefoonnummer: +31297261485
Stad: Mijdrecht
Route: Genieweg 60
Postcode: 3641RH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keukenapparatuur Mijdrecht, Witgoed reparatie Mijdrecht, Computerzaak Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PhoneHouse Mijdrecht PhoneHouse Mijdrecht 757 meter Ik wil Norbert heel hartelijk danken voor het gesprek en het advies wat ik gisteren h...
Recensies
telefonisch prettig te woord gestaan over een vriezer: vraag naar degelijkheid en levertijd. Niet op voorraad, 2 dagen, alles perfect gelopen, zelfs als het afleveren een uurtje eerder moet. Dus geheel tevreden en het advies van een andere middenstander “koop lokaal” bleek erg goed uit te pakken. Fa. Koeleman, een tevreden klant rijker! Dank!
Geen vriendelijke benadering bij telefonische vraag mbt aanschaf afwasmachine inbouw. Zo zou het toch niet moeten gaan lijkt mij. Uitgeweken naar een ander bedrijf en daar keurig en klantvriendelijk geholpen.
Mooie zaak geweldig en goede service. Wij hebben een soundsystem van Harman/Kardon aangeschaft maar werkte niet naar behoren. Tot 2x toe is er een monteur langs geweest en deze kon het probleem niet goed vinden. Zonder moeilijk doen is ons systeem vervangen voor een nieuwe . Deze werkt fantastisch. Bedankt Koeleman Elektro.
Heel vriendelijk betaalbaar en vooral dichtbij huis
Wat een positieve energie krijg je van jullie medewerkster. Echt blond is lang zo gek nog niet. Wat ons betreft een dikke 10.
Nog nooit zulke slechte after-sales meegemaakt. Ronduit verschikkelijk. Factureren onderdelen die niet eens vervangen zijn. Groetjes, familie Boumans.
Heel behulpzaam personeel. Zoeken altijd naar een passende oplossingen. En de service is buitengewoon goed.
Goed assortiment van de betere duurzame huishoudelijke apparaten. Deskundig personeel die je allervriedelijkst helpen.
Witgoed, elektronica, stofzuigers of lampjes ... als je goed advies wilt moet je wel "even" op je beurt wachten maar dan nemen ze er ook alle tijd voor.
Prachtige zaak ! Goede service ! Prima ervaring met aanschaf van elektronische apparatuur. Ook after-sales erg goed !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid