facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koek's Vintage

Koek's Vintage

Info

Verkoop van Vintage en 2e kansjes



"#koekiesplace #koekeloer#vintage #decor #interiordesign #accessoires #kringloop #rariteiten#bank #stoelen #lampen#oudijzerophalen #woningontruiming"
Adres: Kemphaanstraat 21, 1121 EH Landsmeer
Telefoonnummer: 0614542489
Stad: Landsmeer
Route: Kemphaanstraat 21
Postcode: 1121 EH


Recensies
Laatst bij meneer in de winkel geweest op zoek naar specifieke glazen lampenkapjes, Iwan zou voor mij op zoek gaan en heeft mijn telefoonnummer genoteerd. En wat denk je een half jaar later krijg ik een telefoontje, hij had de specifieke lampjes gevonden, ik ben zo BLIJ! En wat een service zeg dat je dit voor je klanten doet CHAPEAU!!
Koek's Place voor een heerlijk bakje koffie en zo veel meer Koek's Place heeft vitrinekasten vol leuks en origineels kadootjes
Iwan Koek heeft het huis in Landsmeer uitgeruimd van mijn moeder. Top gedaan! Snel, schoon, en kundig de boel geregeld. Iwan houdt zich keurig aan de afspraken en koppelt terug daar waar nodig. Prijs was ook nog eens schappelijk. Kortom: aanrader !
Leuke kleine kringloop waar je van alles op kleine schaal kan vinden
Superleuke winkel. Goede prijzen en leuke spullen. Vriendelijke en goede sfeer en... Lekkere koffie. Tot snel
Hele leuke kringloopwinkel
Hele leuke winkel met leuke spullen en leuke mensen!
Gezellig buurt kringloopwinkel.
Geweldig altijd gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid