facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koeien en Kaas

Koeien en Kaas

Info

Koeien en Kaas Gouda

Geschiedenis

Koeien en Kaas is gevestigd achter Brasserie-Bar De Zalm, in het centrum van Gouda. De naam verraadt het al; vlees en kaas voeren bij ons de boventoon. Koeien en Kaas specialiseert zich in vlees- en kaasgerechten uit de regio, maar ook aan de visliefhebber is gedacht. Het bijzondere interieur heeft de sfeer van een ambachtelijke slagerij met veel oog voor detail.

De gedeeltelijk bakstenen muren en authentieke balken, in combinatie met het tot in detail uitgewerkte interieur zorgen voor het totaalplaatje als decor voor een perfecte avond uit.

Het paradepaardje van het restaurant is de immense, uit Amerika geïmporteerde broiler, die op hoge temperaturen het vlees als het ware ‘poft’, waardoor de smaak en het sap van het vlees behouden blijft. Naast het malse vlees, waarbij de gast de keuze heeft uit de lekkerste geselecteerde stukjes rund, is ook de kaasliefhebber bij ons aan het juiste adres. Met een wisselend assortiment aan Groene Hart kazen is het werkelijk genieten van de streekproducten die Koeien en Kaas aan de gast aanbiedt.

Koeien en Kaas verwelkomt ook haar kleinste gasten. De kinderkaart bevat gerechten die altijd in de smaak vallen; een kleine hamburger, kleine steak of een kroket. Uiteraard geserveerd met echte frieten.



"Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en onze passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken.De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werken wij alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij ons bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart.Ambachtelijke slagers zorgen er dagelijks voor dat we met deze prachtige producten kunnen werken.En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weten we dat we alles voor jouw feestmaal in huis hebben.Proef passie voor pure smaken!"
Adres: Achter de Waag 20 , Gouda 2801 JA, NL
Telefoonnummer: 0182 686 689
ln.saakneneieok@nete
Stad: Gouda
Route: Achter de Waag 20
Postcode: 2801 JA


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: koeien en kaas zoetermeer, koeien en kaas vacatures, koeien en kaas alphen aan de rijn, koeien en kaas openingstijden, koeien en kaas kerstmenu, koeien en kaas bodegraven, koeien en kaas alphen a/d rijn, koeien en kaas restaurantweek
Recensies
Heel gezellig restaurant wat in een mum van tijd vol zat. Heel fijn dat je kunt kaasfonduen voor 1 persoon. Heel veel brood en aardappeltjes en komkommer en tomaatjes er bij Tip, misschien garnituur iets eerder uit de koeling halen? Wij komen binnenkort weer, hebben al gereserveerd. Zin in.
Erg lekker gegeten bij 'Koeien en kaas' in Gouda. Als voorgerecht namen wij de proeverij vanaf twee personen te bestellen 'koeien en kaas'. Verschillende smaakvolle hapjes. Eén ervan was wel erg zout desondanks wel lekker. Als hoofdgerecht kozen wij voor een hamburger en kogelbiefstuk. Als extra bij de hamburger bacon en cheddar besteld, maar deze zaten niet op de burger. Toen we dit aangaven bij het personeel, reageerden ze vriendelijk en ze zouden ervoor zorgen dat het niet op de bon kwam. Dat is gelukt. Het vlees was lekker, de pepersaus smaakte sterk naar aarde, dat hebben we laten staan. Zowel de burger als het vlees wordt geserveerd met friet en truffelmayonaise. De friet is ongezouten zout en peper staan op tafel. De truffelmayonaise was erg sterk, onze voorkeur gaat uit naar 'gewone' mayonaise of frietsaus. Voor een nagerecht hadden we geen plek meer in onze magen. Al met al hebben wij hier goed en lekker gegeten en kunnen dit aanraden.
Mooie zaak, eerste bezoek en ik was aangenaam verrast. Ze serveren goed vlees en de kaas fondue was ook top. Friet was niet warm maar werd meteen vervangen door verse frieten. Huiswijn rood en rose waren ook heerlijk.Eten: 5/5
We waren blij met een tafeltje buiten. We moesten redelijk lang wachten op ons eten alleen hoofdgerecht. De salade was in één keer goed maar de biefstuk was dat echt een bavette?! en de hamburger gingen retour omdat de gaarheid echt niet goed was. De tweede burger toch maar opgegeten ondanks een weer mislukte garing. Over de coleslaw wil ik niet eens hebben veel te zoet!. Pittige prijzen. De bediening was vriendelijk maar we komen hier niet meer terug.
Heel goed restaurant. Hier wordt het eten met passie bereid en dat is te proeven. Gezellig terras en kundig personeel. We hebben echt heerlijk gegeten!Eten: 5/5
Prima service maar van het eten niet onder de indruk. Entrecote besteld wat al niet op entrecote leek maar ook volledig smaakvrij was. Uitleg van de bediening: dat is ons concept omdat elke gast een andere smaakbeleving heeft. Nou sorry hoor maar een persoon die van ongezouten vlees houdt heb ik nog niet ontmoet. Uiteindelijk alles netjes opgelost en een Philly Cheese sandwich gekozen. Best oké maar als je het al zo noemt gebruik dan ook de juiste kaas. Er hoort Cheddar op te zitten en geen Goudse kaas…
Mooie locatie. Voor de rest geen aanrader helaas. Bediening liet te wensen over, liepen langs tafel, vergaten bestelling te serveren. Vlees werd aan tafel gesneden maar viel vervolgens naast de tafel. Hamburger well done besteld voor zwangere vrouw en werd alsnog deels rauw geserveerd. Bestelde bier was niet meer leverbaar. Enorm vieze heren toilet. Wat kleine porties terwijl de prijzen toch wel stevig zijn. Hamburger was droog en smaakloos, Picanha was wel goed. Helaas..dit restaurant raden wij niet aan.
De locatie van dit restaurant is echt geweldig! Een mooi oud gebouw waarin je werkelijk nog de oude stijl nog terugziet. Het eten is er goed, al hebben wij alleen van de fondue gebruik gemaakt, maar er kwamen behoorlijk wat fraai opgemaakte borden bij. Dat smaakt in elk geval naar meer. De service was leuk en interactief met de klanten; dat vind ik belangrijk dan alleen opnemen, gaan en brengen.
Lekkere kaart, vlotte en vriendelijke service. Reserveren wordt aangeraden. Theater aanbieding stelt niets voor omdat je dan al voor 19.15u afgerekend dient te hebben. De Goudseschouwburg is op slechts 5 minuten lopen en voorstellingen beginnen op zijn vroegst om 20 a 20.30uEten: 5/5
Normaal ben ik niet van een revieuw schrijven maar ik wil toch iets kwijt over de kaasfondue. Kaasfondue zelf was op zich prima alleen de tomaten en stukken komkommer waren onder op een bord gelegd met daar tussen wat koude harde aardappeltjes. Daar boven op letterlijk uitgedroogde stukken brood , zag eruit als een bord wat je aan de vogels wilt voeren. Heel jammer want het heeft ons alle 3 niet lekker gesmaakt, zonde dat we 19 euro besteed hebben aan wat tomaatjes, brokken komkommer, koude harde aardappels en droog brood. Misschien toch een aandachtspuntje om ook met dr kaasfondue te denken aan je presentatie . Mijn andere vriendin had biefstuk en heeft wel heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid