facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koak Design

Koak Design

Info

Solid wood kitchen doors are custom-made in our own workshop for IKEA kitchens. / Al 10 jaar massief houten keuken deuren op maat in onze eigen werkplaats voor oa IKEA keukens.

Geschiedenis

Wij maken sinds 2009 in onze eigen werkplaats massief houten keukens op maat voor oa IKEA keukens. Kijk op: http://www.koakdesign.com/?lang=nl

Producten

Eiken houten keukendeuren op maat voor oa Ikea
Betonnen bladen ter plaatse gemaakt zonder naden

Oak wooden kitchen doors for Ikea cabinets
Wooden kitchens
Solid wood kitchens
IKEA kitchen doors
Bathroom furniture
Ikea bathroom wooden doors
Metod, Besta, Godmorgon, Sektion fronts

Terrazzo bladen ter plaatse gemaakt
Houten keukens
Bamboe keukens
massief houten keukens
ikea keukens
Badkamer meubels
Ikea badkamer meubels met houten deuren
Metod, Besta, Godmorgon, Sektion fronten



"Wij zijn geen standaard keukenleverancier. Doordat wij onze massief houten fronten combineren met het kastensysteem METOD van IKEA maken we design haalbaar betaalbaar.Sinds 2009 zijn wij met ons bedrijf begonnen omdat we van mooie, duurzame en natuurlijke interieurs houden. Met onze massieve eiken houten, bamboe of Barnwood fronten en een betonnen of terrazzo aanrechtblad heb je de basis ingrediënten voor jouw droomkeuken.Onze werkwijze: maak met de Ikea keukenplanner een basis keukenontwerp en stuur deze naar ons voor een eerste offerte. Wij helpen je daarna graag verder om je keuken helemaal naar wens te maken. Op onze website vind je veel inspiratie voor jouw toekomstige keuken. We kijken uit naar jouw ontwerp!"
Adres: Gemeenlandsedijk zuid 14B, 3216 AH Abbenbroek
Telefoonnummer: 0181-506610
moc.ngisedkaok@nehctikym
Stad: Abbenbroek
Route: Gemeenlandsedijk zuid 14B
Postcode: 3216 AH



op zoek naar gerelateerd: koak design prijzen, koak design reviews, koak design ervaringen, ikea keuken zelf frontjes maken, koak design rekenvoorbeeld, houten fronten ikea keuken, koak design contact, koak badkamer
Recensies
In 2010 hebben we ons jaren twintig huis verbouwd met o.a. een open keuken. De keuken moest in uitstraling aansluiten bij de en-suite woonkamer. Wij kozen voor Koak vanwege de fraaie massieve eiken fronten en omdat het idee ons erg aansprak Ikea als basis. Wij zijn sindsdien heel erg tevreden over de keuken, de uitstraling en de duurzame kwaliteit. Wij hebben ook altijd veel complimenten gekregen. De timmerman twijfelde destijds of de massieve panelen niet gingen kromtrekken, maar dat is niet gebeurd. En het onderhoud is erg simpel gebleken op dezelfde wijze als parketonderhoud op oliebasis. 5 sterren.
Na 15 jaar lang een Ikea keuken gehad te hebben, waren we toe aan een nieuwe keuken. Echter waren we uitgekeken op de standaard Ikea keuken. Via het 3D ontwerp programna van Ikea heb ik een ontwerp gemaakt. Na googlen kwam ik uit bij Koak die frontjes maakt voor de basis Ikea kasten en laden. We zijn naar Abbenbroek gereden en werden hartelijk ontvangen door Romy. In de showroom hadden we al snel onze keuze gemaakt voor walnoten frontjes en een betonnen blad van 8 cm dikte. We zijn in het verdere proces zeer goed en professioneel begeleid en geadviseerd. Planning was perfect en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Ik beveel Koak absoluut aan, als u een originele en betaalbare keuken wilt hebben.
Super blij met onze fantastisch keuken. Alle communicatie is heel snel, helder en ze denken met je mee. Heel erg bedankt aan het hele team. De mannen van de montage en het Betonblad hebben het echt super gedaan. Ook daarin was de communicatie fijn en werd er ter plekke meegedacht. Alles past perfect. Zo fijn als alles van A-Z soepel verloopt. We moeten nog wat pintjes op de I zetten zoals spotjes en afzuigkap plaatsen maar we zijn nu al verliefd. Dankjewel allemaal
We zijn superblij met onze keuken van Koak. Oorspronkelijk hadden we andere plannen maar door omstandigheden werden die geannuleerd. Gelukkig konden we toen bij Koak terecht en werden we heel snel en professioneel geholpen. En het uiteindelijke resultaat is beter dan we hadden kunnen dromen! De service is perfect, de fronten pasten precies. We hadden 1 frontje dat niet helemaal perfect was maar dat werd vlot en zonder meerkost vervangen. Een absolute aanrader!
Oorspronkelijk waren we een beetje onzeker maar na een bezoek in hun showroom bleek dat de mensen bij Koak echt wel weten waarmee zij bezig zijn. Ook financieel waren we aangenaam verrast. Alle gemaakte afspraken werden perfect nagekomen, zelfs in volle corona crisis. Door de lockdown in Belgie moesten we de levering door Koak tot 2 keer uitstellen maar dat was geen probleem. Ook het gieten van het betonnen werkblad was helemaal volgens de afspraak. De keuken van onze dromen zouden we normaal niet kunnen betalen. Dankzij het betaalbare en professionele werk van Koak gecombineerd met Ikea hebben wij nu toch onze droomkeuken kunnen plaatsen en dat voor maar de helft van wat zo'n keuken normaal zou kosten. Wij zijn super tevreden en zullen Koak zeker aanbevelen. Peter&Peggy
Na meerdere malen een Ikea keuken te hebben aangeschaft waren we de beperkte keuze wel beu alleen tevreden over de kwaliteit. Toen kwamen we Koak Design tegen die op basis van het frame van Ikea je keuken verder op maat maakt. We zijn zeer te spreken over Koak design en hun passie voor de keukens die ze verkopen en plaatsen. Zeker een aanrader.
We zijn zeer tevreden over de keukenfronten van Koakdesign. Ze maken waar wat ze beloven. Er waren wel wat kleine probleempjes met de deurtjes maar deze zijn vlot en naar tevredenheid opgelost. We oogsten heel veel lof voor onze nieuwe keuken. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding. We kunnen deze firma zeker aan iedereen aanraden.
Hallo, proficiat voor julie 10 Jaar!!! Steeds hyper tevreden van onze keuken! Nu nog een afzuigkap kiezen... Happy 10 Year! All the best for the next decade!
Gemixte gevoelens bij mijn deels KOAK keuken. Twee betonnen werkbladen, natuureiken deuren en dikke MDF panelen rondom. Mooie materialen maar eigenlijk niets op maat. Vraag is een beetje waarom dan al de maten en Ikea bestelling doorgeven als je vervolgens met serieuze hardware aan de slag moet om MDF zijpanelen op maat te zagen van 240 lang en 8cm dik. Gelukkig had mijn buurman de ruimte en de tafelzaag om dit te doen. Heb ook een dure eiken deur zelf moeten verkorten omdat deze te lang was. Is nu niet zo netjes afgewerkt. Ik snap dat muren en vloeren ongelijk kunnen zijn en dat op maat lastig is, maar ik denk dat de communicatie hierover een stuk duidelijker moet zijn vanuit KOAK. Voor de prijs dacht ik dat er meer installatie dienst geleverd werd, maar je moet zelf flink aan de slag als de materialen op je deurmat staan. Als je geen klusser bent en je besteld dikke zij/achterpanelen, weet waar je aan begint. Tip als je een betonnen werkblad neemt. Veeel 'vlekstop' gebruiken of een iets andere look accepteren door hem helemaal te laten coaten. Het keukenblad is anders erg gevoelig voor vlekken en dat is best stressvol en onhandig voor een keukenblad... Uiteindelijk is het allemaal erg mooi geworden, maar niet helemaal zonder stress.
Erg mooi resultaat van KOAK Design. We zijn heel blij met de werkbladen en gaan er nog lang van genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid