facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knutselfair

Knutselfair

Info

Workshops, Aanbiedingen, Braderieën en evenementen

Geschiedenis

Als u het leuk vind om creatief bezig te zijn met naald, draad en natuurlijke materialen ben u bij de Knutselfait aan het juiste adres.
Wat ooit is begonnen als hobby is nu uitgegroeid tot een 'bedrijfje' genaamd de Knutselfair. Het is heel leuk om andere mensen dit handwerken te leren door het geven van cursussen.

De Knutselfair organiseert thematische workshops en verzorgt twee wekelijkse avonden en ochtenden waar u onder begeleiding kunt werken. Vanuit een antroposofische visie worden andere allerlei popjes gemaakt en wordt gewerkt met thema's rondom de seizoenen en … nog veel meer.
Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke materialen, waaronder wolvilt, flanel, houten kralen etc..

Adres: Kruiszwin 1281, 1788LJ Julianadorp
Telefoonnummer: 0223-641661
Stad: Julianadorp
Route: Kruiszwin 1281
Postcode: 1788LJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kaarsenmakerij Noorderhaven Kaarsenmakerij Noorderhaven 1 km Voor handgemaakte kaarsen bent u hier aan het juiste adres. Wij maken samen met onze ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid