facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knutselclub Bij van Jansen

Knutselclub Bij van Jansen

Info

Knutselclub Bij van Jansen organiseert de creatiefste, leukste en hipste kinderfeestjes & workshops van Cuijk en omgeving! Kom je ook?

Geschiedenis

Welkom bij Knutselclub Bij van Jansen!

Kinderfeestjes
Kom je kinderfeestje bij Knutselclub Bij van Jansen vieren! Wij verzorgen de leukste, hipste en creatiefste kinderfeestjes van Cuijk en omgeving!! Je kinderfeestje kun je op verschillende locaties vieren; in Wijkaccommodatie 'De Nielt' (Cuijk), Pannenkoekenhuis 'De 7 Dwergen' (Sint Agatha),'De Kleppenburg' (Oeffelt), 'Verenigingsgebouw Overasselt' of bij jou thuis.

Alles wat je nodig hebt is een grote tafel. De rest nemen wij mee! Of je komt met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig naar de locatie van je keuze. Voor alleen een workshop of misschien wil je hier ook wel je cadeautjes uitpakken, cakejes versieren en als afsluiter lekker samen eten! Ook zijn er leuke specials bij te boeken, zoals hippe haarveertjes en schminken. Om het allemaal nog feestelijker te maken, hebben we sinds kort een prachtige limonadefontein! Kom je 'm snel uitproberen?

KinderKnutselcafé
Elke 1e en 3e woensdag van de maand organiseren we in het KinderKnutselcafé leuke activiteiten. We werken met gerichte Themamiddagen. Kijk op http://bit.ly/2fuc1KM wat we gaan doen en schrijf jezelf in! Voor alle leeftijden zullen we wat leuks aanbieden. Een Themamiddag kan bestaan uit een knutselmiddag, maar ook een workshop van een gastdocent. Ouders zijn welkom!

Adres:
Telefoonnummer: 0611457961
Stad: Cuijk



op zoek naar gerelateerd: Knutselen kinderfeestje, Kinderfeestje knutselen op locatie, Creatieve kinderfeestjes, Kinderfeestje kerst, Kinderfeestje Cuijk, Sinterklaas kinderfeestje, Kaneelstraat 160 Cuijk, Creatief Cuijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hendriks Muziek Hendriks Muziek 733 meter Bent u opzoek naar muziekles in Cuijk en omgeving? Dat bent u hier aan het goede adre...
Ballonnenidee Ballonnenidee 2 km Zeker naar toe gaan. Zoveel mogelijkheden.
Recensies
We hebben twee keer al feestje gevierd bij knutselclub bij van jansen. Een keer hebben sqeezie pakket besteld en opgehaald. Kreeg persoonlijk uitleg erbij. Alles zat erin zelf schortjes zaten erbij inclusief uitleg. Alles was netjes verpakt. Kinderen vonden het leuk om te doen. Tweede keer is Angela bij ons thuis geweest, we hebben peperkoekhuisje gemaakt en de kinderen mochten nog een haarveertje of glitter tatoe uitkiezen. Kinderen hebben erg genoten, Goede begeleiding veel geduld en leuk naar de kinderen!!
Onze dochter heeft voor haar 6e verjaardag een geweldig Squishy & Slijm kinderfeestje gevierd met Angela van Bij van Jansen. Lekker thuis in de tuin. Een aanrader! Angela legt alles duidelijk uit en de kinderen worden goed begeleid. De kinderen hebben ieder een squishy versierd en slijm gemaakt in een mooi potje. Deze mochten beiden mee naar huis als aandenken aan een topfeestje met alleen maar blije gezichten van de feestvierders!
Bij van Jansen is een adres waar onze dochter heel wat leuke knutselmiddagen heeft meegedaan. Het is altijd gezellig. Er worden leuke dingen gemaakt, waar de kinderen aan de hand van een voorbeeld en goede uitleg en begeleiding van Angela hun eigen creativiteit kunnen uiten. Zo leuk om al die verschillende knutselwerkjes te zien ontstaan. Er kunnen ook kinderfeestjes worden geboekt. Deze zijn goed georganiseerd en de locatie is gezellig aangekleed voor het feestje.
We hebben een gezellig en goed verzorgd kinderfeestje gehad voor onze dochter van 7. Er is keus genoeg op de website voor leuke creatieve activiteiten. Contact en afstemmen over het feestje verliep prettig. De locatie aan huis is sfeervol. Het ontvangst heel vriendelijk en gezellig. Veel aandacht en begeleiding voor de kinderen. De kinderen gingen trots met hun eigen Tshirt naar huis. Zeer geslaagd feestje!
Ik heb voor mijn dochters al meerdere feestjes bij knutselclub bij van Jansen gehouden en de volgende staat ook alweer gepland. Wat superhandig is,is dat je ook uitnodigingen krijgt om uit te delen. Zo heb je het hele pakket samen. Je kunt het feestje bij je thuis houden, in de workshopruimte van de knutselclub of bij een van de pannenkoekenhuizen die op de website vermeld staan. De communicatie met Angela verloopt ook altijd vlot en snel. Mijn dochters hebben ook al meegedaan aan verschillende workshops die de knutselclub aanbiedt. Dit wordt ook altijd ontzettend leuk georganiseerd en de kinderen vinden het geweldig leuk!
Een creatieve en leuke kinder workshop vind je ‘bij van Jansen’ in Cuijk. Angela maakt samen met de kinderen leuke creaties waar ieder kind zichzelf kan blijven. Aanrader! Gewoon doen!
De feestjes en knutselmiddagen worden creatief en professioneel georganiseerd, communicatie is snel en soepel. De activiteiten zijn gericht op het vergroten van creativiteit van de kinderen en sluit aan bij hun behoefte. Maar bovenal zijn de knutsels gewoon heel erg leuk. Onze dochters komen er graag!
Wat een fantastische webshop én service van Angela! Zo blij dat ik dit gevonden heb. We hebben voor het állereerste kinderfeestje van onze dochter 5 jaar het slijmpakket besteld. Geweldig! Supergoede uitleg in een filmpje, alles wat je nodig hebt wordt er bijgeleverd en het was voor de kids heel erg goed te doen. Ze vonden het geweldig én ik had geen smeerboel thuis haha. Wat wil je nog meer? Super enthousiast hierover! M’n dochter nog speelt nog steeds met de slijm nu een maand later; het blijft ook gewoon goed. Oh ja, en toen de PostNL het wederom weer liet afweten, heeft Angela super snel geschakeld met het toesturen van een nieuw spoedpakket waardoor het feestje volgens plan kon doorgaan. Echt top!! Angela, nogmaals bedankt!
Al 3 jaar kiest mijn dochter om te knutselen met haar kinderfeestje. Alle jaren heeft ze iets uitgezocht bij Bij van Jansen. En dat is niet voor niets! De knutselwerkjes zijn origineel en sluiten goed aan bij de leeftijd. Angela weet wat meiden van de betreffende leeftijd leuk vinden. De pakketten zijn compleet. Waar nodig zit er duidelijke uitleg bij hoe het te maken. Ook een fijn persoonlijk contact met snel reactie op de mail. De website en webshop zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Jammer is dat we niet dicht bij Cuijk wonen. Anders zouden we met het kinderfeestje naar Angela toe gaan en knutselen in haar knutselruimte.
Superleuk tie dye feestje gevierd. De ruimte is prachtig, alles goed voorbereid. Angela is vriendelijk, lief en behulpzaam. Lekkere popcorn met ranja tussendoor en afgesloten met poffertjes. Alle kinderen gingen naar huis met een mooie creatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid