facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knus, Delftse Hout

Knus, Delftse Hout

Info

Knus is dé locatie voor jouw borrel, etentje en/of bruiloft. Geen feestje, maar gewoon zin in een kop koffie of een lekker koud biertje? Ook dat kan! Knus is woe t/m zon geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer openingstijden op www.knus.nl.

Geschiedenis

Knus ligt in de Delftse Hout, midden in de natuur en toch maar 10 minuutjes van het historische centrum van Delft. Knus is vooral bekend om haar knusse feesten, bedrijfsuitjes en buffetten. Het voormalige botenhuis is sinds 1994 knusser en knusser geworden. Sinds 2000 is het met de komst van het huidige pand helemaal Knus.

Knus is wellicht het leukste horecabedrijf van Delft.
De boten, waterfietsen en de speeltuin vinden kinderen altijd een feest.
's Zomers kan je op één van de drie terrassen aan het water genieten van een lekker bakkie, biertje, balletje of broodje (de 4 B's!). 's Winters kan je lekker tegen de potkachels aankruipen en genieten van een warme chocolademelk met slagroom of een pannetje snert.

Knus heet Knus omdat Knus knus is en onze Facebook is hier alvast een voorproefje van!
Tjonge, wil je nog meer weten? Surf dan naar www.knus.nl
Voor vragen over reserveringen kunt u op www.knus.nl/contact terecht.

Veel plezier! Knusjes Knus.



"Partycentrum Knus, het leukste partycentrum in de Delftse Hout. 10 minuten vanaf het centrum. O.a. voor trouwen, recreatie, vergaderen, bedrijfsuitjes, ..."
Adres: Zavelpad 3, 2616 LH Delft
Stad: Delft
Route: Zavelpad 3
Postcode: 2616 LH



op zoek naar gerelateerd: zavelpad 3 delft, trouwen knus delft, knus delft joost, goedkoop zaaltje huren delft, delftse hout parkeren, delftse hout activiteiten, feestlocatie delft, schaapskooi delft
Recensies
Leuke plek om met jonge kinderen <8 jaar naartoe te gaan. Mooie, groene omgeving, makkelijk bereikbaar, gratis parkeren. Een mini-doolhof, speeltoestel met glijbanen en zandbak. Ook de mogelijkheid om een waterfiets te huren. Schone toiletten. Wat beter kan: meer biologische en vegan opties op de kaart & snellere service.
Zeer verrassend. Niet heel uitgebreide kaart maar wat er op staat was echt goed. Ruime terrassen en vriendelijk personeel.
5 sterren dik verdiend! Mijn pensioenfeest gevierd met een Knus barbecue, wat een fijn personeel zeg en alles goed bezorgd en ook het eten was heerlijk. Een aanrader voor een geslaagd feest. Veel dank daar voor!
Altijd een fijne knusse plek voor een tussenstop tijdens een wandeling. Lekkere kop thee/koffie/chocomel/van alles, lekkere lunch opties ook vegetarisch, lekkere hapjes. Ook voor feestjes en vergaderingen is het een leuke plek. En als het goed vriest wordt er voor de deur een ‘koek en zopie’ gemaakt. Wat een sfeer!! Ook perfect met kinderen. Grote speeltuin aangrenzend aan het terras. Daarnaast zijn honden meer dan welkom wat ook heel fijn is. Bij drukte soms wat chaotisch en soms lange wachttijden, maar dat is logisch. Altijd vriendelijk personeel!
Tot 2x toe daar gaan zitten voor een drankje en een lunch en allebei de keren weggegaan zonder eten na er wel zeker 1.5 uur te hebben gezeten. Wel besteld, duurde zo lang dus daarom geannuleerd en alleen het drinken afgerekend. Het personeel was erg jong en ongeïnteresseerd en hebben onderling discussie zitten uitvechten leunend op onze tafel. Om ons heen werden ook meerdere verkeerde bestellingen afgebracht die niet besteld waren of dubbel werden gebracht. Wat een zooitje. Speciale dieetwensen: Dit stond alleen op de kaart aan gegeven.
Na wandeling hier geluncht. Binnen is het idd lekker knus. Het was druk maar er gingen mensen weg. Dus snel aan hun tafel gaan zitten. Duurde even voor deze schoongemaakt werd. We waren met onze dochter en babystoel en speelgoed was voor handen, erg fijn! We hebben een soepje en een frietje gegeten en dat was erg lekker. Prijs kwaliteit is dik in orde. Wel had ik een iets breder aanbod verwacht. We komen graag eens terug in de zomer om het buitenspeelgoed te testen.
We waren bij Knus voor een feestje. Mooie locatie, zelfs op een regendag zoals bij ons. Gezellig, knus ja, heerlijk eten en fijne mensen die je in de watten leggen. Het was druk toen wij er waren en dat maakte dat soms iets besteld niet goed door kwam, maar werd steeds goed opgelost. Gaan zeker nog eens kijken op een zonnige dag.
Was hier met een uitje/etentje van m'n werk. We hadden de Knusse BBQ. Alles goed georganiseerd en geregeld door de locatie met soort all-you-can-eat concept van de bbq. Met salades, friet, stokbrood etc. en ter plaatse word je vlees/vis/vega bereid. Top! Enige is dat het sanitair echt supervies was!!
Vriendelijke bediening en een mooi uitzicht. Enige minpunt was dat ik bij twee Radlers 0.0 twee Radler 0.0 no sugar kreeg zonder dat dit vermeld werd. Persoonlijk vind ik dit slecht te drinken en op het moment dat ik het doorgaf, kreeg ik alleen de opmerking "Het zal wel verkeerd ingekocht zijn. ". No sugar zou vermeld moeten worden met als frisdrank no sugar.
Gezellig om even na het wandelen door Delftshout even te lunchen. Ruime keuze en het eten is erg lekker. Personeel is aardig en service gericht. De kids kunnen ook buiten spelen in een doolhof en speeltuin.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid