facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knulst Vloeren

Knulst Vloeren

Info

Knulst Vloeren, ambachtelijk familiebedrijf al decennia lang specialist in vloeren.

Geschiedenis

Hoe het begon:
Ons familiebedrijf dateert vanaf 1958. Knulst sr. is in het klein op de bakfiets begonnen en heeft samen met zijn zoon het bedrijf weten uit te bouwen tot een complete woninginrichting. Dit alles dankzij de onmisbare mond op mond reclame, wat vandaag de dag nog steeds de belangrijkste reclame voor ons familiebedrijf is.
Niet voor niets leveren en leggen wij onze producten door heel Nederland. Een gedegen basis, zoals kennis en het deskundig plaatsen of leggen van de materialen zijn hierin van essentieel belang.



"Wij zijn maandag t/m. vrijdag de avonden op afspraak geopend. Zou u ons met name op zaterdagen willen informeren over uw komst? Zo bent u zeker van een persoonlijk vloerenadvies.Knulst Houten Vloeren www.knulsthoutenvloeren.nl Knulst PVC Vloeren www.knulst-pvcvloeren.nl Knulst Tapijt www.knulst-tapijt.nl Knulst Gietvloeren www.knulst-gietvloeren.nl Knulst Vloerverwarming www.knulst-vloerverwarming.nl Knulst Tegels www.knulst-tegels.nl"
Adres: Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-25 27 87
Stad: Nunspeet
Route: Elburgerweg 37
Postcode: 8071 TA


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PVC vloeren Nunspeet, Knulst Vloeren review, Job Knulst, Knulst Vloerverwarming, Consumentenbond PVC vloeren, Elburgerweg 37 8071 TA Nunspeet, PVC vloer showroom, PVC Vloeren magazine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Nieuwkerk voor Verf en Wonen Van Nieuwkerk voor Verf en Wonen 1 km Leuke overzichtelijk winkel, met vriendelijke medewerkers
Roelie Stoer & Stijlvol Roelie Stoer & Stijlvol 2 km Wat een leuke winkel! Ik werd naar binnen gelokt, omdat er zo'n heerlijke geur uit de...
Boeddha-beelden.com Boeddha-beelden.com 2 km Mooie beelden, goede prijzen. Snel en netjes bezorgd. Al regelmatig een beeld gekocht...
Love of living Love of living 3 km LOVE OF LIVING is een webwinkel in interieur, woonaccessoires en raamdecoratie
Recensies
Goede keuze in vloeren, mooie showroom. Kundige vaklui - van verkoop tot aan plaatsen tot aan planning. Super service voor een zeer tevreden klant. Kan iedereen aanraden hier je vloer te kopen.
We hebben hier onze vloer voor onze nieuwbouwwoning gekocht. Een betrouwbaar bedrijf. Goed geholpen in de showroom bij het uitzoeken van onze PVC vloer. Daarna keurig op de hoogte gehouden over de levering en de planning. We zijn erg tevreden over het resultaat en zodra we weer wat gespaard hebben komen we hier zeker terug om onze trappen nog te laten bekleden met PVC!
Bij Knulst hebben wij een gietvloer, pvc en tegels uitgezocht. De eerste 2 zijn ook door knulst gelegd. De samenwerking met zeker de planning liep goed. Door de verbouwing moest er nog wel eens de planning omgegooid worden. Al met al een fijn bedrijf om mee te werken en we genieten van de vloeren.
Knulst adviseerde ons uitdrukkelijk om eerst wanden en plafond klaar te laten maken alvorens vloerverwarming en vloer te laten leggen. Tijdens het freezen van de vloerverwarming kwam een leiding in het zicht. Bij de 11e keer over die leiding heen freezen ging de monteur er doorheen waardoor zwart verwarmingswater tegen muur en plafond zat, moest overnieuw gedaan worden. Deze reparaties mochten wij zelf regelen en Knulst heeft na veel gezeur en akelige mails iets meer dan de helft van de kosten vergoed. De fout van de monteur kan gebeuren, de afhandeling van het probleem is een gerenomeerd bedrijf onwaardig, daar hebben we echt een bittere smaak aan overgehouden!!
Wij hebben een klikpvc vloer laten leggen op zolder en ook onze trappen laten. Wat een vakmensen hebben ze hier! Ook de service erna is fantastisch. We zijn erg tevreden en heel blij met het mooie resultaat. Mochten we in de toekomst weer iets nodig hebben dan weet ik zeker dat we hier gaan slagen!
Nog steeds zijn wij super blij met onze mooie vloeren. Welgeteld drie soorten houten vloeren en 2 soorten gietvloeren uitgezocht bij Knulst. Stuk voor stuk zijn ze allemaal prachtig. Enthousiast personeel en vakkundige leggers! Kortom, super positief over dit bedrijf. Wij zullen Knulst Vloeren zeer zeker aanbevelen!
Na wat communicatie-vergissinkjes ben ik heel erg blij met mijn vloer. Een 'zwarte' visgraat vloer op vloerverwarming gelegd. Een prachtige investering in mijn huis. En de vloer is echt anders dan anders. Vloerenlegger Harry is helemaal een topper.
Ik was op zoek naar de missende planken voor mijn vloer, netjes geholpen, maar om vervolgens iemand met droge ogen de planken aan te bieden voor 136 euro de vierkante meter, absurditeit ten top. Ik kijk even verder!
Wat een topbedrijf! Geweldige service, mooie producten, vakkundig en in prima overleg geplaatst. Vooral het meedenken in het proces heb ik gewaardeerd, en voor een extra servicevraag van mijn kant draaien ze hun handen niet voor om. Erg blij met het resultaat!
Recent oktober 2020 een schitterende betonlook PU polyurethaan gietvloer laten maken door Karel en Jacquelien van Knulst Vloeren. Erg tevreden over het strakke eindresultaat! Een ideale leefvloer waar onze kinderen ongestoord op kunnen spelen. We kunnen Knulst Vloeren van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid