facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KnuffelKoe enzo

KnuffelKoe enzo

Info

‘KnuffelKoe enzo’ biedt workshops, arrangementen en (kinder)feestjes aan voor volwassenen, scholen, gezinnen en groepsuitjes.

Geschiedenis

Tijdens een workshop bij KnuffelKoe enzo hebben kinderen en volwassenen de gelegenheid om kennis te maken met het boerenbedrijf.

Bij KnuffelKoe enzo zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:
- Workshop koe schilderen
- Workshop koe schetsen
- Workshop glasschilderen (erg leuk voor kinderfeestjes)
- Décopatch workshop
- High-tea

Al deze mogelijkheden gaan in combinatie met een koe knuffelen. Tijdens het koe knuffelen kunt u helemaal ontstressen en volledig tot rust komen door tegen een groot warm koeienlijf aan te liggen.

Adres: Eemdijk 135, 3754NE Eemdijk
Telefoonnummer: 0610830219
Stad: Eemdijk
Route: Eemdijk 135
Postcode: 3754NE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Koe knuffelen Noord Holland, Koe knuffelen Zoetermeer, Koeknuffelen Zuid Holland, Koe knuffelen Zeeland, Koeknuffelen goirle, Koe knuffelen Almere, Eemdijk 135, Knuffelboerderij
Recensies
Heel erg leuk! Samen met mijn vriend heb ik de alpaca wandeling gedaan. Wij kregen een route en die mochten wij zelf met Charlie en Lola lopen. Echt een leuke ervaring en zeker een aanrader.
Mensen met een passie voor hun dieren, erg vriendelijk, wij hadden een leuke ervaring met de Alpaca's en alle overige dieren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid