facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNRM - Station Urk

Info

KNRM station Urk. Reddingboten Kapiteins Hazewinkel en Marinus Cornelis. Blijf op de hoogte van alarmeringen, nieuws en redding rapporten!



"Dit is geen bezoekadres.De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo."
Adres: Domineesweg 33i, 8321 DZ Urk
Stad: Urk
Route: Domineesweg 33i
Postcode: 8321 DZ



op zoek naar gerelateerd: KNRM stations, KNRM Grevelingen, KNRM meldingen, KNRM meldingen Stellendam, KNRM Hindeloopen, Logo KNRM, KNRM meldingen Enkhuizen, KNRM Zeewolde
Recensies
Reddingsboot dag KNRM 2023. Een super leuke dag gehad op o.a. de locatie Urk van de KNRM. Een bijzondere ervaring om mee te mogen varen met de vrijwilligers van de KNRM. Super bedankt..!! En wat moet je zeker doen als je op Urk bent, juist een heerlijke kibbeling gegeten bij het station.
De stoere mannen uit Urk hebben ons op het Zwarte Meer weer losgetrokken nadat we door een onjuiste diepte meter waarde vastgelopen zijn . Super bedankt! PS: waren de stroopwafels van de markt lekker?
Prachtig werk wat deze mensen doen!
Een mooie en gezellige reddingbootdag gehad goed georganiseerd
Mooie organisatie, gerund door vrijwilligers. Op een open dag zeker de moeite om een keer te kijken.
Urkbis best mooi. Maar als je er in de zomer met de boot komt zit je onder de beestjes.
24/7 bemand door vrijwilligers
Oefen avond dinsdag avond
Vertaald door Google Topclub. Origineel Top club.
Vertaald door Google Zeer attent reddingsstation, beter dan DLRG Klausheide. Origineel Sehr aufmerksame Rettungswache, besser als DLRG Klausheide.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid