facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNRM station Stellendam

KNRM station Stellendam

Info

Officiële pagina van KNRM reddingstation Stellendam

Geschiedenis

De KNRM is een zelfopererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos hulp verleent op zee en open water.



"Dit is geen bezoekadres.De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo."
Adres: Meester Snijderweg 3, 3251 LJ Stellendam
Telefoonnummer: 0187 - 491 450
Stad: Stellendam
Route: Meester Snijderweg 3
Postcode: 3251 LJ



op zoek naar gerelateerd: KNRM stations, KNRM Stellendam Facebook, KNRM Grevelingen, KNRM IJmuiden, KNRM logo, KNRM IJsselmeer, KNRM Terschelling, KNRM boten
Recensies
Een van de vele KNRM plaatsen, de ~Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ~ waar de bemanning te water gaat. Vandaag 13-05-2023 was er weer een open dag, een landelijke dag voor donateurs aan de wal . Dat houdt in dat de donateurs méé mogen varen, op vertoon van hun KNRM-pas, op de verschillende boten die men bezit, op verschillende adressen. Géén lid, dan kunt u indien niét te druk tegen een kleine betaling mee varen. Groot en klein aan boord mét reddingsvest * vd KNRM. Een aantal plaatsen Stellendam, Ouddorp, Vlissingen, Hoek van Holland, Scheveningen, Noordwijk aan zee, Den Helder.....er zijn er vast méér, maar die weet ik niet. KNRM is er voor iedere watersporter, voor boot bezitters maar óók vóór canoërs, roeiers, surfers, of zwemmers in zee in de zomer en daarna !! Mensen het is van groot belang dat u lid wordt. De mannen van de KNRM, !!! vele mannen, en vrouwen doen dit vrijwillig !!! ZIJ HALEN U VAN HET WATER IN GEVAL VAN NOOD !!! Een kleine bijdrage zou fijn zijn. Men wórdt NIET gesponsord door het rijk maar door particulieren zo als jij en ik . Zij hebben mij óók van het water gered, ik was héél ziek !! Ben de mensen hier dán ook héél dankbaar voor !!!
Fantastische redders met hart voor de zaak! Staan dag en nacht klaar voor een ander in nood/problemen!
ivm Mijn 60 Jarig donateurschap uitgenodigd bij de KNRM Stellendam. Een warme ontvangst en het speltje werd door de burgemeester opgespeld. Ook de vaartocht met Antoinette was spectaculair.
Wandelingtje met zoonlief gemaakt. Is helemaal gek van boten. Dus ja dan mag je dit niet overslaan.
Vertaald door Google Veel dank aan het KNRM-team in Stellendam! Door een kaartfout liepen we aan de grond in het Slijkgat en kwamen met ons zeiljacht in een lastige situatie. 20 minuten na onze noodoproep arriveerde het KNRM team Stellendam en trok ons ​​terug in diep water. Het team was erg vriendelijk, had een kalmerend effect op onze bemanning en handelde absoluut professioneel. Goed gedaan, jongens! Origineel Many thanks to the KNRM team in Stellendam! Due to a chart fault we run aground in the Slijkgat and came into an awkward situation with our sailyacht. 20 minutes after our emergency call the KNRM team Stellendam arrived and pulled us back into deep water. The team was very friendly, had a calming effect on our crew, and acted absolutely professional. Great job, guys!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid