facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KNRM Lemmer

KNRM Lemmer

Info

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM reddingstation Lemmer redt en helpt, mens een dier op het IJsselmeer.

Geschiedenis

De KNRM redt mensen op zee en op het ruime binnenwater in Nederland met reddingboten en op de wereldzeeën door radio medisch advies. Professioneel opgeleide vrijwilligers zijn dag en nacht beschikbaar.

Hulpverleningen zijn kosteloos. De KNRM wordt in stand gehouden door donateurs. Jaarlijks komt de KNRM meer dan 2.000 keer in actie. Reddingstation Lemmer wordt jaarlijks gemiddeld 60 keer ingezet op het IJsselmeer voor zowel de pleziervaart als ook de beroepsvaart.



"Dit is geen bezoekadres.De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo."
Adres: Sluisweg 11b, 8531DJ Lemmer
Stad: Lemmer
Route: Sluisweg 11b
Postcode: 8531DJ



op zoek naar gerelateerd: knrm ijmuiden, knrm zeeland, knrm reddingrapporten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zeekadetkorps Lemmer Zeekadetkorps Lemmer 83 meter Het Zeekadetkorps is een maritieme jeugd vereniging voor jongens en meisjes van 11 to...
Recensies
Reddingsboot dag KNRM 2023. Een super leuke dag gehad op o.a. de locatie Lemmer van de KNRM. En tevens bij de zeekadetten langs geweest een bijzonder ervaring en hoe mooi de jongeren kiezen voor een beroep aan boord in oa techniek en zorg.
Staan 24/7 voor je klaar
Vertaald door Google Beste team ooit! Heel erg bedankt voor je hulp afgelopen zondag! Origineel Best Team ever! Thank you very much for your help on Sunday!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid