facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knip-Knap Kapsalon

Knip-Knap Kapsalon

Info

In onze salon sta jij centraal en gebruiken we graag onze kennis, ervaring, creativiteit en ons enthousiasme
om je optimaal van dienst te zijn. Onze uitdaging is om steeds weer een coupe te creëren waar jij je goed bij voelt.
Pinnen of contant.

Geschiedenis

Bij Knip-Knap Kapsalon word je altijd hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie, thee of chocolademelk. Verven, permanent of gewoon een goede knipbeurt? Alles is hier mogelijk. Ook mannen en kinderen zijn hier van harte welkom. Handig om te weten is dat je gratis kunt parkeren bij Knip-Knap Kapsalon. Maak hier nu online of telefonisch een afspraak maar natuurlijk mag je ook gewoon binnen komen en steel de show met een prachtig nieuw kapsel.



"Welkom bij Kapsalon Knip-knapIn onze salon sta jij centraal en gebruiken we graag onze kennis, ervaring, creativiteit en ons enthousiasme om je optimaal van dienst te zijn.Wilt langskomen?U bent altijd welkom ook zonder afspraak! Indien u moet wachten krijgt u van ons een heerlijk kopje koffie, thee of water en liggen er talloze leuke magazines op tafel om u niet te vervelen.Afspraak maken?Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u direct aan de beurt bent. U kunt zo wel telefonisch als online een afspraak maken bij ons."

"Welkom bij Kapsalon Knip-knapIn onze salon sta jij centraal en gebruiken we graag onze kennis, ervaring, creativiteit en ons enthousiasme om je optimaal van dienst te zijn.Wilt langskomen?U bent altijd welkom ook zonder afspraak! Indien u moet wachten krijgt u van ons een heerlijk kopje koffie, thee of water en liggen er talloze leuke magazines op tafel om u niet te vervelen.Afspraak maken?Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u direct aan de beurt bent. U kunt zo wel telefonisch als online een afspraak maken bij ons."
Adres: dorpsstraat vo steenstraat 20-3732HJ, 3732 HJ De Bilt
Telefoonnummer: 0307512967
Stad: De Bilt
Route: dorpsstraat vo steenstraat 20-3732HJ
Postcode: 3732 HJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kapper De Bilt Hessenweg, Kapper Bilthoven, Herenkapper De Bilt, Dameskapper De Bilt, Knip-knap Hondenkapsalon, Kapper de bilt planetenbaan, Kinderkapper De Bilt, Knip knap methode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glamour Hairstyle & Beauty in De Bilt Glamour Hairstyle & Beauty in De Bilt 569 meter De leukste en gezelligste Kapsalon & Schoonheidssalon in De Bilt
Kapsalon Derda Kapsalon Derda 573 meter Super fijne kapper!
AMIKappers AMIKappers 607 meter De medewerkers zijn altijd aardig en nemen de tijd. Wat meer dan jammer is, is dat de...
HB Hairdressers & Beauty HB Hairdressers & Beauty 611 meter Vertaald door Google Ik had mezelf en mijn twee dochters vandaag geboekt voor een bez...
Hizi Hair Hizi Hair 795 meter Mooie highlights laten zetten. Vriendelijke dames, fijne service!! Duidelijke prijsop...
Recensies
Staat groot op het raam dat je zonder afspraak geknipt kan worden, maar dat is in ieder geval vandaag niet het geval. Er werd verder ook niet geprobeerd dan toch een afspraak te maken of wat dan ook, er werd enkel aangegeven dat er geen tijd was.
Ben inmiddels al jaren vaste klant en service, kwaliteit en prijs zijn perfect!Service: Knippen met schaar
Erg vakkundige kapper. Twee keer knipbeurt gehad hier en beide keren met een super netjes kapsel naar buiten gekomen. Precizie die je vaak niet vindt, en dat voor een hele aardige prijsServices: Lang haar knippen
Beste kappers die ik heb gehad! Mooi en ook snel geknipt. En ook nog eens goed geprijsd.
Knip-knap kapsalon is heel erg goed, de prijzen zijn goed te doen, de kappers luisteren naar je wensen, ze zijn vriendelijk en sociaal, zal iedereen aan raden om bij Knip-Knap te gaan bezoeken voor een goede en mooie kapsel naar u eigen smaak.
Jamal en Manon zijn altijd heel gastvrij, luisteren aandachtig naar je wensen en knippen je geduldig precies hoe jij het wil. Voorheen ging ik altijd voor 40 euro naar de kapper, toen ben ik geswitcht, mijn haar wordt nu gewassen en geknipt voor 17 euro. Nooit spijt gehad!
Op aanraden hier een afspraak gemaakt. Bij aankomst vriendelijk ontvangen met keuze uit koffie of thee. Daarna direct plaats kunnen nemen voor een knipbeurt. De kapper was zeer professioneel bezig, erg vlot in al z'n handelingen en het resultaat was beter dan ik het mij had voorgesteld. Dus ook ik kan deze kapper zeker aanraden! Verder een nette en schone zaak. Mocht je even moeten wachten, je kunt fijn neerploffen en wat lezen in één van de vele tijdschriften.
Nog nooit zo slecht geknipt. Ze deed niet waar ik om gevraagd had maar ik had het niet door omdat ik niet op zat te letten. Met natte haren naar huis en later zag ik hoe verschrikkelijk lelijk het geworden was. Het is ook korter geknipt dan dat ik gevraagd heb waardoor ik nu een tijdje zo rond moet lopen tot het er weer normaal uit zal zien nadat ik bij een andere kapper ben geweest. Hier kom ik nooit meer terug!
Zaterdagmiddag, 3 man personeel en geen klant in de zaak. Ik was toevallig in de buurt en de beide kappers in mijn woonplaats zaten overvol. Hier dus geen klant te bekennen. Ik ben wel snel geholpen met het laten bijwerken van mijn kapsel en ik hoefde ook niet veel te betalen. Helaas was het personeel aardig knorrig, nog net niet kortaf.
Jamal en Manon zijn aardig en geduldig. Eindelijk een kapper waar ik niet mijn hele leven hoef te delen, maar waar ik wel gewoon gezellig een praatje kan maken. En dat bovendien voor een normale prijs. Prima kapper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid