facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Knikker Techniek

Knikker Techniek

Info

Knikker Techniek is gespecialiseerd in Elektrotechnische en mechanische technieken. Plaatsen waar wij komen zijn ketelhuizen, stoomketels, fabrieken, huisinstallaties, bedrijfsinstallaties. E.d.
Neem contact op voor de mogelijkheden!

Adres: keizerstraat 5, 1531 EL Wormer
Telefoonnummer: +31616310005
Stad: Wormer
Route: keizerstraat 5
Postcode: 1531 EL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Geometrische Universum Het Geometrische Universum 140 meter Bewustwording van Natuur, Technologie ,Wetenschap,Heilige Geometrie,Universum,Flower ...
Kabe Montage Kabe Montage 835 meter Laag en Midden Spanning Montages en Demontages, Verhuur Kraan en Verkeersregelaars.
Recensies
Knikker Licht en Geluid heeft het licht en geluid voor onze bruiloft gedaan. Robert is ontzettend professioneel en heeft er echt een feestje van gemaakt. Zonder hem was het niet het succes geworden wat het was.
Ik heb Knikker licht & geluid ingehuurd voor onze bruiloft begin juni 2021. Robert heeft tijdens de aanvraag erg goed geluisterd naar wat onze wensen precies waren voor onze trouwdag. Hij heeft vervolgens een prachtige licht- en geluidsetting bedacht en op de dag van de bruiloft bleek dit er zeer goed uit te zien! Warm sfeer licht, mooie retro lampen en gezellige priklichten. Het geluid stond ook als een huis: ik had het gevoel bij een live concert aanwezig te zijn. Goed geregeld en niet rommelig. Robert, je hebt daarmee onze dag helemaal gemaakt! Ik ben zeer tevreden en kan jou dan ook van harte aanbevelen! 5 sterren.
Professioneel, betrouwbaar en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid